| Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
| Autor |
Wiadomość |
Gdziezjesc.info Mistrz nad mistrzami

|
Wysłany: Pon Lut 20, 2006 9:12 pm Temat postu: Restauracja CHICAGO'S |
|
|
Adres:
ul. Żelazna 41 (róg Siennej) 00-836 Warszawa
Opis: Oferujemy pyszne potrawy kuchni amerykańskiej i tex-mex oraz drinki i cocktaile z najsłynniejszych barów w U.S.A. Nasz Grill&Bar to dwupoziomowy klimatyzowany lokal nawiązujący wystrojem i muzyką do ameryki lat 50 i 60-tych ubiegłego stulecia. Dysponujemy osobną salą dla ok.50-ciu osób wykorzystywaną do organizacji imprez prywatnych i firmowych. W godz.12.00-15.00 zapraszamy na szybkie ale SYTE dwu-daniowe bussines lunch’e w cenie 17-20 zł (również take away). Obsługujemy na miejscu jak i u klienta (małe i duże cateringi nawet do tysiąca osób). |
|
| Powrót do góry |
|
 |
Google Sponsor

|
Wysłany: Pon Lut 20, 2006 9:12 pm Temat postu: Przerwa na reklamę |
|
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
Kris Observer Gość
|
Wysłany: Pon Sty 10, 2011 7:36 pm Temat postu: Nie byłem w restauracji. Wybieram się |
|
|
| ... ale już mi się podoba, że mogę się tu łatwo wypowiedzieć bez rejestrowania, logowania i tych wszystkich rygorów przez które człowiek czuje się podejrzany. |
|
| Powrót do góry |
|
 |
evilme Gość
|
Wysłany: Sob Sty 29, 2011 2:45 pm Temat postu: |
|
|
| Jadę tam dzisiaj, wieczorem napiszę opinie ;] |
|
| Powrót do góry |
|
 |
tdjagger Gość
|
Wysłany: Nie Lut 13, 2011 11:28 pm Temat postu: Byłem - średnio plus |
|
|
Byłem tam jakos na jesieni 2010. Jedzenie różnie, steki i burgery bardzo dobre, fish & chips raczej słabe.
Trochę długo trzeba czekać na jedzenie, ale przynajmniej było dobre.
Niestety, napiwek przymusowo doliczany do rachunku 10%.
w skali 1-10 dałbym 6,5. |
|
| Powrót do góry |
|
 |
|
|