| Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
| Autor |
Wiadomość |
Julita Gość
|
Wysłany: Pon Lut 12, 2007 5:15 pm Temat postu: restauracja dla karmiącej mamy |
|
|
| Wiecie może czy w którejkolwiek z Warszawskich restauracji może zjeść coś karmiąca mama. Chodzi mi zarówno o salę dla niepalących jak i menu dostosowane do matek karmiących które mogą jeść na prawdę niewiele, bez przypraw, gotowane itp. |
|
| Powrót do góry |
|
 |
Ma-ryśka Gość
|
Wysłany: Sro Lut 14, 2007 12:55 pm Temat postu: restauracja dla karmiącej mamy |
|
|
| wydaje mi sie, że mogłabym polecić Ci restaurację wegetariańską Green Way (oni mają zdrową żywność w menu, więc chyba by się nadawali). Sądzę, że mogłabyś też odwiedzić restaurację Zgoda (jesli mieszkasz w Warszawie), tam np. zjesz gotowaną rybę, duszoną cielęcinę, czy pierogi.. pozdrawiam, Ryśka |
|
| Powrót do góry |
|
 |
Aga Gość
|
Wysłany: Czw Cze 26, 2008 4:58 pm Temat postu: |
|
|
Polecam restaurację Babalu na ul. Kłopotowskiego 33 w Warszawie. Za jedyne 29 zł, jesz tyle, na ile masz ochotę. Do wyboru są trzy bary: z sałatkami, surówkami, owocami, drugi to bar z daniami gotowymi ( smaczne zupki, warzywa gotoweane, ryż, mięsko) a trzeci to bar gdzie sama wybierasz składniki a wokarz smaży dla Ciebie danie, które sama skomponowałaś. Super obsługa, foteliki dla dzieci, rodzinna atmosfera. Ja tam jadam z rodziną co sobota.
Pozdrawiam |
|
| Powrót do góry |
|
 |
|
|
Możesz pisać nowe tematy Możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach
|