Strona główna Forum kulinarne - GdzieZjesc.info
Forum Ogólnopolskiego Serwisu Informacyjno - Kulinarnego

FAQFAQ   SzukajSzukaj   GrupyGrupy   RejestracjaRejestracja 
 ProfilProfil   Zaloguj się, by sprawdzić wiadomościZaloguj się, by sprawdzić wiadomości   ZalogujZaloguj 

restauracja dla karmiącej mamy

Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum kulinarne - GdzieZjesc.info Strona Główna -> Szukam lokalu
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
Julita
Gość

PostWysłany: Pon Lut 12, 2007 5:15 pm    Temat postu: restauracja dla karmiącej mamy Odpowiedz z cytatem

Wiecie może czy w którejkolwiek z Warszawskich restauracji może zjeść coś karmiąca mama. Chodzi mi zarówno o salę dla niepalących jak i menu dostosowane do matek karmiących które mogą jeść na prawdę niewiele, bez przypraw, gotowane itp.
Powrót do góry
Ma-ryśka
Gość

PostWysłany: Sro Lut 14, 2007 12:55 pm    Temat postu: restauracja dla karmiącej mamy Odpowiedz z cytatem

wydaje mi sie, że mogłabym polecić Ci restaurację wegetariańską Green Way (oni mają zdrową żywność w menu, więc chyba by się nadawali). Sądzę, że mogłabyś też odwiedzić restaurację Zgoda (jesli mieszkasz w Warszawie), tam np. zjesz gotowaną rybę, duszoną cielęcinę, czy pierogi.. pozdrawiam, Ryśka
Powrót do góry
Aga
Gość

PostWysłany: Czw Cze 26, 2008 4:58 pm    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Polecam restaurację Babalu na ul. Kłopotowskiego 33 w Warszawie. Za jedyne 29 zł, jesz tyle, na ile masz ochotę. Do wyboru są trzy bary: z sałatkami, surówkami, owocami, drugi to bar z daniami gotowymi ( smaczne zupki, warzywa gotoweane, ryż, mięsko) a trzeci to bar gdzie sama wybierasz składniki a wokarz smaży dla Ciebie danie, które sama skomponowałaś. Super obsługa, foteliki dla dzieci, rodzinna atmosfera. Ja tam jadam z rodziną co sobota.
Pozdrawiam
Powrót do góry
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum kulinarne - GdzieZjesc.info Strona Główna -> Szukam lokalu Wszystkie czasy w strefie CET (Europa)
Strona 1 z 1

Skocz do:  
Możesz pisać nowe tematy
Możesz odpowiadać w tematach