| Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
| Autor |
Wiadomość |
akrzymowska Nowy

|
Wysłany: Czw Sty 25, 2007 1:09 pm Temat postu: zapraszam do moich piwnic |
|
|
Maćku wydawało mi się, że w dzisiejszych czasach nie ma juz takich sytuacji no ale jednak pozory mylą. Jetem właścicielką restauracji U Krzymka, Chłodna 34. Zapraszam Ciebie i Twoich gości do moich piwnic, a także wszystkich innych. Możemy oddać do dyspozycji nawet całą salę,a mamy ich pięć w podziemiach. Także nieskrępowanie nasi Goście mogą spędzać czas jak sobie życzą-wszyscy Goście są dla nas równie ważni.
Dla zachęty podam,że mamy promocje piwa,wina,muzyka na żywo i sławetny żurek od którego uzależnili się nasi stali Goście i tylko w cenie 7zł a piwko 0,5l Żywiec lany za 7zł a w promocji za 5zł. Nasza karta dań zaczyna sie od 5zł a kończy na 32 zł. Serdecznie zapraszam!! Agnieszka Krzymowska Chłodna 34 22850-49-79 |
|
| Powrót do góry |
|
 |
Max Gość
|
Wysłany: Pią Lut 09, 2007 11:33 am Temat postu: na Chłodnej wiele restauracji |
|
|
a czy był ktoś już może w "Bistro Chłodna" (na Chłodnej, jak sama nazwa wskazuje ). Jestem ciekawy czy dobre jedzenie mają. To jak, był ktoś? |
|
| Powrót do góry |
|
 |
kirgiz Gość
|
Wysłany: Sro Sie 15, 2007 6:41 pm Temat postu: |
|
|
nie wiem na jaki temat pisze agnieszka, ale ja tam byłem dzisiaj i odradzam szczególnie tym , którzy chcą zjeść przyzwoitą rybę
kucharz o rybach nie wie nic- to fakt.
smażony dorsz to suchy stary wiór, a pieczone ziemniaki to już granda na całego. do tego ceny z kosmosu małe piwko 9 pln, a espresso 7
takich cen można się spodziewać w PORTO CERVO lub SAINT TROPEZ.
tak więc myślałem sobie : drogo , ale pewnie wspaniale.
nic z tego bardzo , ale to bardzo słaba kuchnia z niepotrzebnym zadęciem w menu.
jedynie uprzejmy personel nadrabia troszeczkę tę grandę.
no i czas obsługi to mniej więcej godzina od złożenia zamówienia. a na pytanie co się dzieje odp. że mają dużo gości. i żeby było jasne kompletu to nie mieli bo przy stolikach 4-6 osobowych siedziały często dwie os. |
|
| Powrót do góry |
|
 |
skubi chrupka Gość
|
Wysłany: Wto Lis 27, 2007 10:06 pm Temat postu: bistro chłodna |
|
|
| nie wiem o jakiej knapie ona pisze ale w bistro chłodna w karcie nie ma dorsza a jedzenie jest tanie i super piwo po 6 zł.polecam lunch przeważnie gotuja domowe żarcie jak u mamy.personel miły mają czasami obciachowe obrusy ale mi to nie przeszkadza. |
|
| Powrót do góry |
|
 |
Max Gość
|
Wysłany: Pon Cze 30, 2008 10:33 pm Temat postu: Re: bistro chłodna |
|
|
| skubi chrupka napisał: | | nie wiem o jakiej knapie ona pisze ale w bistro chłodna w karcie nie ma dorsza a jedzenie jest tanie i super piwo po 6 zł.polecam lunch przeważnie gotuja domowe żarcie jak u mamy.personel miły mają czasami obciachowe obrusy ale mi to nie przeszkadza. |
Ja w koncu odwiedzilem Bistro Chlodna, polecam firmowa "salate Chlodna". Pyszne i w dobrej cenie (16zl za duuuzy talerz). Mozna sie najesc. A dzis obrusow nie bylo wcale  |
|
| Powrót do góry |
|
 |
|
|
Możesz pisać nowe tematy Możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach
|