Strona główna Forum kulinarne - GdzieZjesc.info
Forum Ogólnopolskiego Serwisu Informacyjno - Kulinarnego

FAQFAQ   SzukajSzukaj   GrupyGrupy   RejestracjaRejestracja 
 ProfilProfil   Zaloguj się, by sprawdzić wiadomościZaloguj się, by sprawdzić wiadomości   ZalogujZaloguj 

restauracja Galeon w wawce - stanowczo odradzam!

Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum kulinarne - GdzieZjesc.info Strona Główna -> Recenzje lokali
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
akrzymowska
Nowy
Nowy

PostWysłany: Czw Sty 25, 2007 1:09 pm    Temat postu: zapraszam do moich piwnic Odpowiedz z cytatem

Maćku wydawało mi się, że w dzisiejszych czasach nie ma juz takich sytuacji no ale jednak pozory mylą. Jetem właścicielką restauracji U Krzymka, Chłodna 34. Zapraszam Ciebie i Twoich gości do moich piwnic, a także wszystkich innych. Możemy oddać do dyspozycji nawet całą salę,a mamy ich pięć w podziemiach. Także nieskrępowanie nasi Goście mogą spędzać czas jak sobie życzą-wszyscy Goście są dla nas równie ważni.
Dla zachęty podam,że mamy promocje piwa,wina,muzyka na żywo i sławetny żurek od którego uzależnili się nasi stali Goście i tylko w cenie 7zł a piwko 0,5l Żywiec lany za 7zł a w promocji za 5zł. Nasza karta dań zaczyna sie od 5zł a kończy na 32 zł. Serdecznie zapraszam!! Very Happy Agnieszka Krzymowska Chłodna 34 22850-49-79
Powrót do góry
Max
Gość

PostWysłany: Pią Lut 09, 2007 11:33 am    Temat postu: na Chłodnej wiele restauracji Odpowiedz z cytatem

a czy był ktoś już może w "Bistro Chłodna" (na Chłodnej, jak sama nazwa wskazuje n ). Jestem ciekawy czy dobre jedzenie mają. To jak, był ktoś?
Powrót do góry
kirgiz
Gość

PostWysłany: Sro Sie 15, 2007 6:41 pm    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

nie wiem na jaki temat pisze agnieszka, ale ja tam byłem dzisiaj i odradzam szczególnie tym , którzy chcą zjeść przyzwoitą rybę

kucharz o rybach nie wie nic- to fakt.

smażony dorsz to suchy stary wiór, a pieczone ziemniaki to już granda na całego. do tego ceny z kosmosu małe piwko 9 pln, a espresso 7
takich cen można się spodziewać w PORTO CERVO lub SAINT TROPEZ.
tak więc myślałem sobie : drogo , ale pewnie wspaniale.

nic z tego bardzo , ale to bardzo słaba kuchnia z niepotrzebnym zadęciem w menu.

jedynie uprzejmy personel nadrabia troszeczkę tę grandę.

no i czas obsługi to mniej więcej godzina od złożenia zamówienia. a na pytanie co się dzieje odp. że mają dużo gości. i żeby było jasne kompletu to nie mieli bo przy stolikach 4-6 osobowych siedziały często dwie os.
Powrót do góry
skubi chrupka
Gość

PostWysłany: Wto Lis 27, 2007 10:06 pm    Temat postu: bistro chłodna Odpowiedz z cytatem

nie wiem o jakiej knapie ona pisze ale w bistro chłodna w karcie nie ma dorsza a jedzenie jest tanie i super piwo po 6 zł.polecam lunch przeważnie gotuja domowe żarcie jak u mamy.personel miły mają czasami obciachowe obrusy ale mi to nie przeszkadza.
Powrót do góry
Max
Gość

PostWysłany: Pon Cze 30, 2008 10:33 pm    Temat postu: Re: bistro chłodna Odpowiedz z cytatem

skubi chrupka napisał:
nie wiem o jakiej knapie ona pisze ale w bistro chłodna w karcie nie ma dorsza a jedzenie jest tanie i super piwo po 6 zł.polecam lunch przeważnie gotuja domowe żarcie jak u mamy.personel miły mają czasami obciachowe obrusy ale mi to nie przeszkadza.

Ja w koncu odwiedzilem Bistro Chlodna, polecam firmowa "salate Chlodna". Pyszne i w dobrej cenie (16zl za duuuzy talerz). Mozna sie najesc. A dzis obrusow nie bylo wcale Smile
Powrót do góry
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum kulinarne - GdzieZjesc.info Strona Główna -> Recenzje lokali Wszystkie czasy w strefie CET (Europa)
Strona 1 z 1

Skocz do:  
Możesz pisać nowe tematy
Możesz odpowiadać w tematach