Strona główna Forum kulinarne - GdzieZjesc.info
Forum Ogólnopolskiego Serwisu Informacyjno - Kulinarnego

FAQFAQ   SzukajSzukaj   GrupyGrupy   RejestracjaRejestracja 
 ProfilProfil   Zaloguj się, by sprawdzić wiadomościZaloguj się, by sprawdzić wiadomości   ZalogujZaloguj 

Restauracja Ganesh
Idź do strony 1, 2, 3  Następny

Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum kulinarne - GdzieZjesc.info Strona Główna -> Opinie o lokalach z serwisu Gdziezjesc.info -> Mazowieckie
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
Gdziezjesc.info
Mistrz nad mistrzami
Mistrz nad mistrzami

PostWysłany: Pon Cze 21, 2010 5:20 pm    Temat postu: Restauracja Ganesh Odpowiedz z cytatem

Restauracja Ganesh

Adres:
ul. Wilcza 50/52, al. KEN 93 lok 1
00-679 Warszawa

Opis:
SERDECZNIE ZAPRASZAMY do nowego lokalu restauracji Ganesh mieszczącego się przy ul. Wilczej 50/52! Już od progu można wczuć się w atmosferę Indii pachnących kadzidełkiem. Wszystkie elementy budujące wnętrze w spójną całość sprowadzane są właśnie z tego kraju. Dołożyliśmy wszelkich starań by w lokalu każdy czuł się swobodnie i znalazł odpowiedni kąt dla siebie by móc w miłej atmosferze spędzić czas. Układ lokalu umożliwia skuteczne oddzielenie, klientów palących od nie palących. Dodatkowo dysponujemy oddzielnym pomieszczeniem VIP, gdzie można zorganizować spotkanie zapewniając sobie 100% prywatność. Dania przygotowywane przez najlepszych kucharzy z Indii wykonywane z oryginalnych receptur z dodatkami całej gamy przypraw są prawdziwą ucztą dla wszystkich zmysłów. Duże porcje gwarantują pełne nasycenie i żaden klient nie wyjdzie z lokalu głodny.
Powrót do góry
Google
Sponsor

PostWysłany: Pon Cze 21, 2010 5:20 pm    Temat postu: Przerwa na reklamę

Powrót do góry
Dropsik
Nowy
Nowy

PostWysłany: Czw Wrz 09, 2010 9:34 am    Temat postu: restauracja indyjska Ganesh w centrum warszawy Odpowiedz z cytatem

Polecam Ganesha - bardzo dobra alternatywa dla Indian Curry, które zbiera coraz gorsze opinie. Ganesh (nowootwarty w Centrum, znany na Urysynowie) powoli wypracowywuje sobie dobrą opinie i oby tak dalej. Świetne jedzenie!!!
Powrót do góry
Dominik
Nowy
Nowy

PostWysłany: Pią Wrz 24, 2010 11:11 pm    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Naprawdę świetna restauracja. Dania pięknie podane, bardzo smaczne. Ciekawe smaki z sąsiedniego kontynentu. Fajny klimat, ciekawy wystrój, cicho i spokojnie. Bardzo miła obsługa, kompetentna, potrafi bardzo dobrze doradzić,nie narzuca się. Cena w porządku, za 2 osoby przystawki, danie główne, deser i winko, około 150 zł. Idealna na romantyczną kolację, oraz spotkanie ze znajomymi. Jak dla mnie bardzo dobra restauracja. Moaja ocena: 8,5/10.
Powrót do góry
keenja
Gość

PostWysłany: Czw Kwi 14, 2011 9:50 pm    Temat postu: Nigdy więcej! Odpowiedz z cytatem

Jako kolejna osoba miałam pecha zjeść obiad w Ganeshu po zakupie kuponu MyDeal.
O fatalnej obsłudze przekonaliśmy się już na samym początku - posadzono nas w części restauracji przy toalecie, mimo wolnych stolików i wcześniejszej rezerwacji. Później było już tylko gorzej. Na przyjęcie zamówienia czekaliśmy prawie pół godziny, na posiłek prawie godzinę, a napoje... dostaliśmy już po strawieniu obiadu, w dodatku dopiero po dwukrotnym przywołaniu kelnerki. Jednak największa niespodzianka czekała na nas przy płaceniu rachunku - musieliśmy go zapłacić. W całości. Ponieważ nikt nie poinformował nas (choć płatność kuponem zgłosiliśmy zaraz na początku), że "Menu Indo-Chinese Fusion", które opisywał kupon nie oznacza, o my naiwni!, menu indyjskiego w restauracji indyjskiej, a jedynie fragment karty dań, składający się z najmniej popularnych wśród gości pozycji. Nie muszę dodawać, ze z Ganesha wyszłam wściekła, z mocnym postanowieniem wykreślenia tego lokalu z mojej mapy gastronomicznej Warszawy. Zwłaszcza, że to, co dostaliśmy do jedzenia było smakowo co najmniej przeciętne, a objętościowo podchodziło pod kuchnię molekularną. Dosłownie.
Jak w tytule - nigdy więcej!
Powrót do góry
Gość

PostWysłany: Pią Kwi 15, 2011 6:52 am    Temat postu: ganesh warszawa - restauracja indyjska, którą polecam Odpowiedz z cytatem

W sumie to Ci się nie dziwię keenja, że jesteś wściekła - szkoda tylko, że wyszłaś z lokalu, który jest w miarę dobry, tak bardzo nie zadowolona. Moim zdaniem konieczna byłaby tu reakcja managera.

Ja osobiście w Ganeshu byłam kilkukrotnie (również w tym drugim, ale nie korzystając z kuponów) i (odpukać) nic się jeszcze nie działo - jedzenie smaczne, a porcje raczej porownywalne do tych w innych lokalach indyjskich.
Powrót do góry
Morog
Nowy
Nowy

PostWysłany: Nie Lip 03, 2011 4:26 pm    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

polecam, byliśmy tam na najlepszym obiedzie od dawna
duże porcje ale można wziąść na wynos
Powrót do góry
maga
Gość

PostWysłany: Nie Wrz 04, 2011 1:37 am    Temat postu: Rozczarowanie Odpowiedz z cytatem

Niestety bardzo się rozczarowałam pewnego razu, ponieważ zjadłam danie z kurczaka, który był nieświeży. Mimo że wcześniej często bywałam w tej restauracji, jadłam nawet to samo danie, to na chwilę obecną nie mam zamiaru więcej tam pójść. Co więcej kelner tego wieczoru powiedział, że nie może obiecać, że kurczak nie będzie ostry. Być może musieli go mocniej przyprawić ze względu na nieświeżość... Wcześniej potrawa bywała mniej pikantna. Na drugi dzień czułam się fatalnie. Nie polecam.
Powrót do góry
Asia
Gość

PostWysłany: Pią Paź 28, 2011 8:25 am    Temat postu: Recenzja Ganesh Odpowiedz z cytatem

Jedzenie smaczne, niestety w moim daniu (kurczak w sosie szpinakowo-śmietanowym+naan) mało kawałków kurczaka , dużo sosu. Pan nas obsługujący zrekompensował nam to 10% zniżką. Fajnie... ale prawdę mówiąc nie najadłam się tą porcją. Cena powinna być adekwatna do porcji, a jest raczej wygórowana. Niemniej jednak raz na jakiś czas można się wybrać do tej restauracji i zakosztować innych smaków :)
Powrót do góry
laczen
Gość

PostWysłany: Pią Lis 11, 2011 11:17 am    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

świetna restauracja! zaglądam tam zawsze raz na tydzień na lunch n taki już mały rytuał prawie, uwielbiam jedzenie bo jest zawsze dobrze doprawione no i te indyjskie smaki n świetna sprawa, naprawdę warto zaglądać
Powrót do góry
Mitrus
Gość

PostWysłany: Pon Lis 14, 2011 9:50 am    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

bardzo fajne miejsce na szybki lunch!!! baranina i kurczak w różnych sosach i przyprawach, do tego ryż indyjski, rewelacja smakowo i całkowicie akceptowalne cenowo również. Polecam!
Powrót do góry
jestem za
Gość

PostWysłany: Pon Lis 21, 2011 11:01 am    Temat postu: polecam Odpowiedz z cytatem

dla mnie indyjskie miejsce nr 1n. Lokal oszałamia wygladem i jedzeniem, kuchnia lekko pikantna jak na prawdzie Indie przystałon
Powrót do góry
martina
Gość

PostWysłany: Pią Lis 25, 2011 12:10 am    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

ktoś tu chyba pisał o wystroju Ganesha, robi wrażenie nie? Ja jak byłam pierwszy raz to nawet jesc mi sie nie chcialo a rozglądałam sie na lewo i prawo:D. A później już mogłam jeść ze spokojem bo przyzwyczaiłam sie do tego miejsca
Powrót do góry
jestem za
Gość

PostWysłany: Nie Lis 27, 2011 11:22 pm    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

hehe no robi robi, nie na darmo pisałam ze Ganesh to miejsce nr 1 jeśli chodzi o indyjskie lokale w Warszawie:). Ja sie koleżanko znam:p, a na kuchni tym bardziej sie znam:p.
Powrót do góry
martina
Gość

PostWysłany: Nie Gru 04, 2011 12:16 am    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

ale ja nie mówie ze sie nie znasz:) nawet bym nie śmiała tak pomyśleć, a co dla Ciebie e Ganeshu jest najlepsze? tzn. jakie danie?n
Powrót do góry
jestem za
Gość

PostWysłany: Pon Gru 05, 2011 11:44 am    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

no z ich menu mi najbardziej smakują kawałeczki kurczaka w takim łągodnym migdałowo-orzechowym sosiku:). Poprostu "niebo w..buzi", no i na koniec oczywiście te Ganeshowskie soki jogurtowe:)
Powrót do góry
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum kulinarne - GdzieZjesc.info Strona Główna -> Mazowieckie Wszystkie czasy w strefie CET (Europa)
Idź do strony 1, 2, 3  Następny
Strona 1 z 3

Skocz do: