| Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
| Autor |
Wiadomość |
Gdziezjesc.info Mistrz nad mistrzami

|
Wysłany: Czw Lip 09, 2009 6:38 am Temat postu: Restauracja Gar |
|
|
Adres:
ul. Jasna 10 00-013 Warszawa
Opis: Restauracja Gar czaruje przyjaznym, niepretensjonalnym, domowym klimatem oraz lokalizacją w przedwojennej warszawskiej kamienicy naprzeciwko Filharmonii Narodowej. Gar słynie z wyśmienitych past i pizz, zwłaszcza wyjątkowej białej pizzy Magdy Gessler z rucolą, grzybami, mozzarellą, orzeszkami pinii, serem kozim i truflami. Smakołykiem restauracji jest zając duszony w winie chianti z sosem z czarnych oliwek, a ser parmezan jest królem stołu. Autorami kuchni są prawdziwi, jak prawdziwki Włosi. W naszej restauracji można zjeść klasyczne domowe dania, jak w prawdziwej włoskiej trattorii. |
|
| Powrót do góry |
|
 |
Google Sponsor

|
Wysłany: Czw Lip 09, 2009 6:38 am Temat postu: Przerwa na reklamę |
|
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
Gość
|
Wysłany: Wto Sty 18, 2011 4:07 pm Temat postu: |
|
|
Wielce mi tam zupa bez lyżki...każdy może mieć gorszy dzień.
Mialam okazję zjeść obiad rodzinny w niedzielę dwa tyg temu i do dzisiaj mam wspaniale wrażenie "na podniebieniu" Bardzo podoba mi się wystrój, w którym widać faktycznie kunszt p. Gessler. |
|
| Powrót do góry |
|
 |
biurek Gość
|
Wysłany: Sob Lut 19, 2011 4:10 pm Temat postu: Festiwal Risotto |
|
|
| Jeśli lubicie risotto, wspaniale danie wloskie, polecam odwiedzić tą restaurację. Do końca karnawalu odbywa się Festiwal Risotto. Do spróbowania między innymi risotto piccante, pesto, al nero, frutti di mare, tradycyjne alla millanese oraz risotto na słodko z czekoladą o smaku papryczki chili. Nagroda jest boska - kolacja z samą Magdą Gessler, mam nadzieję, że wygram:) |
|
| Powrót do góry |
|
 |
ANETA KAWA Gość
|
Wysłany: Czw Lis 03, 2011 10:24 pm Temat postu: gar |
|
|
| do kitu!!!!!!!!!!Razem z mężem wybraliśmy się w niedziele do restauracji gar Magdy Gesler i bardzo się rozczarowaliśmy! Kelnerka była nie miła i nie wiedziała co jest w karcie, zamówiliśmy krewetki w oliwie i w czosnku a dostaliśmy w sosie pomidorowym !!!!! Chcieliśmy zamówić jakieś pieczywko do krewetek, kelnerka powiedziała że nie ma, po czym obok przy stoliku Pani dostała przystawkę, było to pieczywo z bazylią !! WIELKIE ROZCZAROWANIE !!!!! NIE POLECAM !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!![color=darkred][/color][color=red][/color][size=18][/size][/u] :shock: |
|
| Powrót do góry |
|
 |
|
|