| Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
| Autor |
Wiadomość |
Gdziezjesc.info Mistrz nad mistrzami

|
Wysłany: Sro Cze 23, 2010 8:29 am Temat postu: Restauracja Grube Ryby |
|
|
Adres:
ul. Śląska 57a 32-080 Zabierzów
Opis: Restauracja Grube Ryby leży na terenie Rezerwatu Krajobrazowego nad malowniczym jeziorem powstałym na skutek eksploatowania złoża wapienia. W pobliżu znajdują się atrakcyjne turystycznie szlaki do pieszych wędrówek jak i trasy rowerowe. Odwiedzając naszą Restauracją latem poczują Państwo zapach lasu, nacieszą oko wszechobecną zielenią, odpoczną od miejskiego zgiełku. W zimie zaś zaskoczy Państwa śnieżnobiały krajobraz, skute lodem jezioro i blask rozpalonego kominka. Zapraszamy do organizacji wesel, komunii, przyjęć, bankietów, grilli na wolnym powietrzu, spotkań firmowych. |
|
| Powrót do góry |
|
 |
Google Sponsor

|
Wysłany: Sro Cze 23, 2010 8:29 am Temat postu: Przerwa na reklamę |
|
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
Restauracja Grube Ryby Gość
|
Wysłany: Wto Sty 24, 2012 12:19 am Temat postu: "Nowe" Grube Ryby |
|
|
Szanowni Państwo,
Pragniemy z radością poinformować, iż Restauracja Grube Ryby stała się częścią prężnie działającej firmy Concept Music Art której dział gastronomi i cateringu to La Strada Catering.
Serdecznie zachęcamy naszych stałych oraz nowych gości do odwiedzenia „nowych” Grubych Ryb. Z przyjemnością zorganizujemy dla Państwa wszelkiego typu przyjęcia
zarówno w restauracji jak i w dowolnym wybranym przez Państwa miejscu. Zapraszamy do skorzystania z atrakcyjnych ofert weselnych, komunijnych jak i cateringowych.
 |
|
| Powrót do góry |
|
 |
stały klient Gość
|
Wysłany: Pon Lut 06, 2012 2:05 pm Temat postu: co nowego |
|
|
Byłem, spróbowałem.... zobaczyłem... wystrój się zmienił, nareszcie jest tam ciepło i przytulnie Obsługa znakomita!! Najlepsi zostali a reszta została wymieniona co bardzo mi się podoba. Od wejścia unosi się zapach smakowitych dań. Bardzo jestem ciekawy jak będzie latem bo wtedy dzieje się tam najwięcej. Zmiany na lepsze i w karcie mimo iż cała nowa zostało kilka dań ze starej karty których myślę nie mogłoby zabraknąć Polecam!! |
|
| Powrót do góry |
|
 |
|
|