Strona główna Forum kulinarne - GdzieZjesc.info
Forum Ogólnopolskiego Serwisu Informacyjno - Kulinarnego

FAQFAQ   SzukajSzukaj   GrupyGrupy   RejestracjaRejestracja 
 ProfilProfil   Zaloguj się, by sprawdzić wiadomościZaloguj się, by sprawdzić wiadomości   ZalogujZaloguj 

Restauracja Jeff's

Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum kulinarne - GdzieZjesc.info Strona Główna -> Opinie o lokalach z serwisu Gdziezjesc.info -> Mazowieckie
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
Gdziezjesc.info
Mistrz nad mistrzami
Mistrz nad mistrzami

PostWysłany: Wto Kwi 11, 2006 9:07 am    Temat postu: Restauracja Jeff\'s Odpowiedz z cytatem

Restauracja Jeff's

Adres:
ul. Wołoska 12, Galeria Mokotów
02-675 Warszawa

Opis:
Budzisz się we własnym mieszkaniu... Za oknem Warszawa... Kilka minut i już jesteś w centrum Stanów Zjednoczonych. Pijesz poranną kawę, jesz śniadanie, czytasz gazetę i... jest Ci dobrze... Zapraszamy Cie do najbardziej amerykańskiej restauracji w mieście.
Powrót do góry
Google
Sponsor

PostWysłany: Wto Kwi 11, 2006 9:07 am    Temat postu: Przerwa na reklamę

Powrót do góry
akacja7
Nowy
Nowy

PostWysłany: Czw Lut 11, 2010 4:12 pm    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Szczerze mówiąc naczytałam się już wiele złego na temat Jeffsa ale swojego zdania nie zmienię. Może i się czeka długo na jedzenie (czasem zdecydowanie za długo!!!), może i kelnerki czasem olewają klienta, ale jest bardzo klimaciarko i przede wszystkim smacznie. Ja (jak większość moich znajomych) uwielbiam śniadania za 9 PLN n czasem najadamy się w dwie osoby n
Powrót do góry
medialny
Nowy
Nowy

PostWysłany: Pią Paź 01, 2010 3:01 am    Temat postu: OK :-) Odpowiedz z cytatem

Mnie się podoba.

W karcie dużo ciekawych dań, zarówno amerykańskie steki jak i bardziej polskie dania, zarówno droższe (40-50 złotych) jak i te tańsze (8-15 złotych)
Byłem raz z rodziną i raz z koleżanką, naprawdę warto.
Zwłaszcza po południu, gdy przygrywa zespół na żywo, jest naprawdę sympatycznie.
Obsługa, no cóż, dziewczyny niekoniecznie są "na skinienie" ale też nie są niemiłe i nie olewają klientów.

Ocena w skali 1-5: 3,50
Powrót do góry
Gość

PostWysłany: Sro Gru 01, 2010 10:11 am    Temat postu: restauracja amerykańska w warszawie jeffs pola mokotowskie Odpowiedz z cytatem

Byłem w Jeffsie na Polach Mokotowskich i cały czas twierdzę, że czas zmienić kucharza! Świetna lokalizacja, genialny wystrój, tylko jedzenie do niczego n
Powrót do góry
mc
Gość

PostWysłany: Sob Sty 15, 2011 2:55 pm    Temat postu: Jeffs na Polach Odpowiedz z cytatem

Zgadzam się z przedmówcą odnośnie opinii o Jeffs na Polach Mokotowskich - pomimo świetnego klimatu, wystroju i miłej obsługi kucharz zawalił sprawę - żeberka były nieświeże a burger suchy n
Powrót do góry
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum kulinarne - GdzieZjesc.info Strona Główna -> Mazowieckie Wszystkie czasy w strefie CET (Europa)
Strona 1 z 1

Skocz do: