| Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
| Autor |
Wiadomość |
Gdziezjesc.info Mistrz nad mistrzami

|
Wysłany: Wto Kwi 11, 2006 9:07 am Temat postu: Restauracja Jeff\'s |
|
|
Adres:
ul. Wołoska 12, Galeria Mokotów 02-675 Warszawa
Opis: Budzisz się we własnym mieszkaniu... Za oknem Warszawa... Kilka minut i już jesteś w centrum Stanów Zjednoczonych. Pijesz poranną kawę, jesz śniadanie, czytasz gazetę i... jest Ci dobrze... Zapraszamy Cie do najbardziej amerykańskiej restauracji w mieście. |
|
| Powrót do góry |
|
 |
Google Sponsor

|
Wysłany: Wto Kwi 11, 2006 9:07 am Temat postu: Przerwa na reklamę |
|
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
akacja7 Nowy

|
Wysłany: Czw Lut 11, 2010 4:12 pm Temat postu: |
|
|
Szczerze mówiąc naczytałam się już wiele złego na temat Jeffsa ale swojego zdania nie zmienię. Może i się czeka długo na jedzenie (czasem zdecydowanie za długo!!!), może i kelnerki czasem olewają klienta, ale jest bardzo klimaciarko i przede wszystkim smacznie. Ja (jak większość moich znajomych) uwielbiam śniadania za 9 PLN czasem najadamy się w dwie osoby  |
|
| Powrót do góry |
|
 |
medialny Nowy

|
Wysłany: Pią Paź 01, 2010 3:01 am Temat postu: OK :-) |
|
|
Mnie się podoba.
W karcie dużo ciekawych dań, zarówno amerykańskie steki jak i bardziej polskie dania, zarówno droższe (40-50 złotych) jak i te tańsze (8-15 złotych)
Byłem raz z rodziną i raz z koleżanką, naprawdę warto.
Zwłaszcza po południu, gdy przygrywa zespół na żywo, jest naprawdę sympatycznie.
Obsługa, no cóż, dziewczyny niekoniecznie są "na skinienie" ale też nie są niemiłe i nie olewają klientów.
Ocena w skali 1-5: 3,50 |
|
| Powrót do góry |
|
 |
Gość
|
Wysłany: Sro Gru 01, 2010 10:11 am Temat postu: restauracja amerykańska w warszawie jeffs pola mokotowskie |
|
|
Byłem w Jeffsie na Polach Mokotowskich i cały czas twierdzę, że czas zmienić kucharza! Świetna lokalizacja, genialny wystrój, tylko jedzenie do niczego  |
|
| Powrót do góry |
|
 |
mc Gość
|
Wysłany: Sob Sty 15, 2011 2:55 pm Temat postu: Jeffs na Polach |
|
|
Zgadzam się z przedmówcą odnośnie opinii o Jeffs na Polach Mokotowskich - pomimo świetnego klimatu, wystroju i miłej obsługi kucharz zawalił sprawę - żeberka były nieświeże a burger suchy  |
|
| Powrót do góry |
|
 |
|
|