| Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
| Autor |
Wiadomość |
Gdziezjesc.info Mistrz nad mistrzami

|
Wysłany: Pon Cze 09, 2008 6:47 am Temat postu: Restauracja Massimiliano Ferre |
|
|
Adres:
Plac Wolności 14 61-739 Poznań
Opis: Już od 9.00 rano podajemy pyszne zestawy śniadaniowe z całego świata.
Oferujemy również bogaty wybór makaronów, pizzy, ryb i mięs przygotowywanych na oryginalnym grillu lawowym oraz salat i deserów. Dania przygotowuje kucharz prosto ze słonecznej Italii!
Organizujemy spotkania biznesowe i uroczystości rodzinne do 60 osób. Do Państwa dyspozycji oddajemy także odrębną salkę, do 12 osób, idealną na biznesowe spotkanie.
Zapraszamy również do naszego sklepiku z winami, gdzie mogą Państwo zakupić wina z wszystkich włoskich regionów winiarskich w cenach detalicznych. |
|
| Powrót do góry |
|
 |
Google Sponsor

|
Wysłany: Pon Cze 09, 2008 6:47 am Temat postu: Przerwa na reklamę |
|
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
michigan Gość
|
Wysłany: Czw Mar 03, 2011 1:37 pm Temat postu: Śniadanie w Massi |
|
|
| W Massimiliano Ferre jadłam z przyjaciółmi kilka razy, może 6-7, zawsze obsługa oraz jedzenie było naprawdę na wysokim poziomie. W karcie również śniadania, które należą do moich ulubionych w Poznaniu... Restauracja piękna i wyśmienita! |
|
| Powrót do góry |
|
 |
Victor Gość
|
Wysłany: Czw Mar 03, 2011 6:01 pm Temat postu: |
|
|
| Bardzo przytulne wnętrze, pyszna pizza, śniadania też są godne polecenia. Fajny lokal. |
|
| Powrót do góry |
|
 |
AnnaW Nowy

|
Wysłany: Sob Mar 31, 2012 3:52 pm Temat postu: Pizza baardzo smaczna |
|
|
| Bardzo fajny lokal, smaczne jedzenie, w szczególności pizza. Nie było żadnej niemiłej niespodzianki, jak miał to miejsce kiedyś w moje osiedlowej pizzerii. Obsługa kelnerska na przyzwoitym poziomie |
|
| Powrót do góry |
|
 |
Gość
|
Wysłany: Nie Kwi 29, 2012 9:50 am Temat postu: |
|
|
| Bardzo pozytywne miejsce, szczególnie lubię tam jeść lunche, które oprócz dobrej ceny są przede wszystkim bardzo smaczne. 2 dania + napój bardzo mi odpowiadają |
|
| Powrót do góry |
|
 |
|
|