Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
Gdziezjesc.info Mistrz nad mistrzami

|
Wysłany: Wto Lis 09, 2010 12:02 pm Temat postu: Restauracja "Na Skrajnej" |
|
|
Adres:
ul. Skrajna 1A 05-091 Ząbki
Opis: Restauracja "na skrajnej" odkrywa tajemnice polskiej kuchni, nie tylko w sposobie przyrządzania i podawania, ale przede wszystkim w jakości i specyfice surowców z których powstają potrawy. Ważna jest również atmosfera, w której delektujemy się smakiem, a ona jest niepowtarzalna. Stary dom włościański, w którym mieści się restauracja „na skrajnej” wtulony jest w las sosnowy, został on zbudowany z drewna i kamienia, jest bogato zdobiony podlaskimi ornamentami. Otaczający go las sprawia, że czujemy się jak na wsi, a nie 7 km. od centrum Warszawy. Restauracja „na skrajnej” oferuje 100 miejsc w 4 salach w tym: sala 50 osobowa z tarasem i widokiem na ogród, sala 30 os. „barowa” z bezpośrednim wyjściem na ogród, sala 20 os. „za piecem” oraz sala 10 os. - „malinowa” - idealna na spotkania biznesowe. Stylowa, kameralna aranżacja wnętrz, rozmieszczenie przestrzenne sal w lokalu, a także bajkowy ogród pozwalają na organizację szeregu imprez. |
|
Powrót do góry |
|
 |
Google Sponsor

|
Wysłany: Wto Lis 09, 2010 12:02 pm Temat postu: Przerwa na reklamę |
|
|
|
|
Powrót do góry |
|
 |
ząbek Gość
|
Wysłany: Sro Gru 01, 2010 9:58 am Temat postu: Bardzo ładne miejsce, ale drogie |
|
|
Miałem okazję być w tej restauracji przed kilkoma dniami. Lokalizacja bardzo fajna, lokal ciekawe urządzony. Jedzenie naprawdę ok.
Dobrze, że pojawiło się takie miejsce na mapie Ząbek, szkoda tylko, że ceny są takie w naprawdę dobrych restauracjach w centrum Warszawy. Pewnie jeszcze nie raz odwiedzę, ale jeść codziennie na pewno nie będę. |
|
Powrót do góry |
|
 |
Maria Gość
|
Wysłany: Pią Gru 03, 2010 11:35 am Temat postu: restauracja na Skrajnej - mało takich w samej Stolicy |
|
|
Przepiękny lokal! Zaskakuje, ponieważ z zewnątrz wydaje się być typową chatką urządzoną w staropolskim stylu, a w środku.. pełna elegancja. Do tego bardzo miła i pomocna obsługa (również w doborze win). Jedzenie podane i przygotowane bardzo starannie (oby to się nie zmieniło). Faktycznie trochę nieadekwatne ceny do lokalizacji - mimo wszystko to Ząbki, a nie Warszawa, więc kolacja dla 2 osób to wydatek około 200 zł, mogłoby być trochę taniej. Ale Restauracja na Skrajnej zasługuje na polecenie. |
|
Powrót do góry |
|
 |
MariaW Gość
|
Wysłany: Czw Gru 16, 2010 12:06 pm Temat postu: najlepsza restauracja w Ząbkach!!! |
|
|
Nie ma drugiej restauracji na tak wysokim poziomie w Ząbkach, jak restauracja na Skrajnej. Jestem zachwycona, że w takim miejscu w końcu pojawił się tak ciekawy lokal. |
|
Powrót do góry |
|
 |
marcin kucharczyk Gość
|
Wysłany: Czw Gru 23, 2010 1:34 am Temat postu: |
|
|
OStatnio wybraliśmy się tam ze znajomymi.. z zewnątrz ładny domek.. ale w środku wystrój wyjątkowo pszyjemny i apetyczny fakt jak na zabki ceny wygurowane ale raz na jakiś czas warto się wybrać by smacznie zjeśc być mile obsłużonym na dość wygurowanym poziomie jak na ząbki czego zesmy sie nie spodziewali.. więc może troche ludzi skosztuje troche kultury i wreszcie bedzie tak jak należy.. |
|
Powrót do góry |
|
 |
Gość
|
Wysłany: Wto Sty 11, 2011 11:48 am Temat postu: |
|
|
Organizowałem tam ostatnio imprezę z okazji chrzcin mojego synka i zarówno ja jak i moi goście są mega zadowoleni. Polecam lokal na organizację imprez okolicznościowych |
|
Powrót do góry |
|
 |
m Gość
|
Wysłany: Wto Sty 25, 2011 3:28 pm Temat postu: |
|
|
Odwiedziliśmy ostatnio restaurację na skrajnej, rewelacja! Mają super promocje codziennie coś innego w bardzo atrakcyjnej cenie i nawet alkohol w tych dniach ma super cenę prawie jak w sklepie :) polecam kaczkę! Pachnąca soczysta palce lizać :)
Gorąco polecam, piękny lokal, piękne miejsce mimo Ząbek :) obsługa na poziomie, kucharz ma niezły smak a i jakość podania nie odbiega od jakości serwowanej przez wielkie "gwiazdy kulinarne" |
|
Powrót do góry |
|
 |
Gość
|
Wysłany: Sob Sty 29, 2011 7:41 pm Temat postu: |
|
|
faktycznie, promocje są fajne... byliśmy tam w czwartek zjedliśmy befsztyk wołowy, kruchy soczysty i pachnący a wielkość naprawdę jumbo... można się najeść... polecam to miejsce |
|
Powrót do góry |
|
 |
Adriano Nowy

|
Wysłany: Pon Maj 16, 2011 5:42 pm Temat postu: Opinie na wyrost |
|
|
Coś dziwnego wszyscy chwalą.
Powierzyłem państu organizacje komuni 8 maja i jestem zszokowany poziomem obsługi kelnerów jak i wyglądem i smakiem dań.
Kaczka opierzona wysuszona zimna ,polędwiczki surowe zimne kompletny brak wyczucia smaku a o rosole nie wspomne pomyje bez smaku
A organizaja drodzy państwo wstyd |
|
Powrót do góry |
|
 |
leszekk64 Gość
|
Wysłany: Wto Cze 07, 2011 6:17 am Temat postu: |
|
|
jedliśmy wczoraj obiad , bardzo sypatyczne , nastrojowe ale nieprzeslodzone miejsce,mlła i dyskretna obsluga, co do obiadu rzeczywiście smacznie , ryby doskonałe , nuty smakowe wyraziste,......, jedyne co bym zmienił osobiście to dostawce kawy. |
|
Powrót do góry |
|
 |
Sławek Gość
|
Wysłany: Czw Cze 30, 2011 8:23 pm Temat postu: rybki smaczne i to tyle |
|
|
Ryby smacze zgadzam sie wyczucie smaku i dobór składników strzał w dziesiątke. Szacunek dla osoby która tak dobiera smaki i wymysliłe te dania Ale rosół to pomyje woda mięso sół pieprz brak smaku warzyw podpalanej cebulki ,lubczyka i tu wielki minus dla szefa kuchni Obsługa oprócz pana w okularach który zauwarzyliśmy ze podchodzi do gości z profesionalizmen porażka,nie wspominająć o pani menadzer brak profesionalizmu
Czy jest mozliwe poznać imie pana szefa kuchni Jak mozna robić tak pyszne rybki a dać ciała na rosole |
|
Powrót do góry |
|
 |
Zaproszona Gość
|
Wysłany: Wto Lip 05, 2011 10:23 pm Temat postu: smaki w lokalu |
|
|
W ostatnia niedziele miałam przyjemność poznać tę restaurację. Ogólne wrażenie bardzo dobre, przede wszystkim pod względem smaku potraw. Szczególnie warte polecenia są polędwiczki i pstrąg (w pełni zgadzam się z przedmówcami). Jestem bardzo wyczulona na estetykę dania i nie wyobrażam sobie restauracji nie biorącej pod uwagę tego aspektu - w końcu miedzy innymi dlatego ludzie spotykają się w lokalach a nie w domu. I tu nie zawiodłam się - znakomity poziom! Z tych względów właśnie tam zorganizuję zbliżającą się imprezę rodzinną. |
|
Powrót do góry |
|
 |
jacek Gość
|
Wysłany: Nie Lip 17, 2011 10:03 am Temat postu: Brzawo ząbki |
|
|
takiego lokalu brakowalo w zabkach gdzie mozna dobrze zjesc i super spedzic czas bylem u panstwa ostatnio 2 razy raz na pepkowym i raz sam z rodzinka pepkowe super jedzenie obsluga oki chodz mi osobiscie nie podobalo sie ze kelner pozwolil sobie z nami wypic .... nie moja sprawa to ogolnie wielki pozytyw nastepnie bylem z rodzinka i tu mila niespodzianka ponownie dania z karty poledwiczki i kaczka super bardzo dobrze dobrane smaki dzieci zachwycone parkiem linowym ceny nie wygorowane obsluga bez zadnch zastrzezen jakis pan ale nie ten sam co w sobote pozdrawiam i zycze dalszego rozwoju tego nam w zabkach brakowalo |
|
Powrót do góry |
|
 |
restauracja Gość
|
Wysłany: Nie Lip 17, 2011 3:16 pm Temat postu: restauracja |
|
|
bylem ostatnio z rodzina na obiedzie wzielismy fileciki salatke kaczke i piersi z kurczaka dania pierwsza klasa cena oki, obsluga dwoch panow (w okularach i jakis mlodszy) bardzo mila pomocna dyskretna z profesjonalanym podejsciem do gosci, lokal swietne poloczenie drewna z kamieniem gratulujemy pomyslu bedziemy czesciej zagladac i polecac znajomym |
|
Powrót do góry |
|
 |
Gość
|
Wysłany: Nie Lip 31, 2011 10:43 pm Temat postu: Re: rybki smaczne i to tyle |
|
|
[quote="Sławek"]Ryby smacze zgadzam sie wyczucie smaku i dobór składników strzał w dziesiątke. Szacunek dla osoby która tak dobiera smaki i wymysliłe te dania .Obsługa oprócz pana w okularach który zauwarzyliśmy ze podchodzi do gości z profesionalizmen porażka,nie wspominająć o pani menadzer brak profesionalizmu
Czy jest mozliwe poznać imie pana szefa kuchni ? |
|
Powrót do góry |
|
 |
|
|