| Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
| Autor |
Wiadomość |
Ania Administrator

|
|
| Powrót do góry |
|
 |
Wito Gość
|
Wysłany: Czw Lis 23, 2006 5:15 pm Temat postu: Restauracja |
|
|
| Mam pytanko, był ktoś może w tej restauracji? Jak tam jest? |
|
| Powrót do góry |
|
 |
Ula Gość
|
Wysłany: Czw Gru 21, 2006 10:48 am Temat postu: Nova Vera Italia |
|
|
| Hej, byłam tam niedawno. Ogólnie polecam, bo to miejsce, w którym można zjeść dań przygotowywanych z rzeczy ściąganych z Włoch (jest różnica jeśli porównamy makarony "hipermarketowe" podawane czasem w restauracjach). |
|
| Powrót do góry |
|
 |
Max Gość
|
Wysłany: Pią Lut 09, 2007 11:54 am Temat postu: a jak ceny? |
|
|
| Jak cenowo prezentuje sie ten lokal? |
|
| Powrót do góry |
|
 |
bellakasia Gość
|
Wysłany: Wto Maj 13, 2008 10:18 am Temat postu: NOVA VERA ITALIA na Żytniej |
|
|
| To chyba żarty! Tak zareagowałam w zeszłą niedziele podczas obiady w NOVA VERA ITALIA na Żytniej. Fatalna obsługa - na wszystko czeka się strasznie długo, kelneki są niemiłe! Za potrawy liczą słono, ale podają ich śladowe ilości. Dania przychodzą w przypadkowej kolejności. Rachunek nabazgrany, nieczytelny. Oburzenie wywołałam domagając się rachunku fiskalnego. Nie polecam. Naciąganie ludzi. |
|
| Powrót do góry |
|
 |
Gość
|
Wysłany: Wto Maj 13, 2008 10:22 am Temat postu: całkiem przytulne i miłe miejsce |
|
|
| nie zgodzę się z tobą - byłam tam nie tak dawno i to jest całkiem przytulny i miły lokal, a jedzenie całkiem smaczne - co do obsługi, ok, zawsze można mieć jakieś zastrzeżenia, tylko warto na nie zwracać uwagę od razu w lokalu, bo później wiadomo, że sprawa rozejdzie się po kościach.. |
|
| Powrót do góry |
|
 |
|
|
Możesz pisać nowe tematy Możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach
|