Strona główna Forum kulinarne - GdzieZjesc.info
Forum Ogólnopolskiego Serwisu Informacyjno - Kulinarnego

FAQFAQ   SzukajSzukaj   GrupyGrupy   RejestracjaRejestracja 
 ProfilProfil   Zaloguj się, by sprawdzić wiadomościZaloguj się, by sprawdzić wiadomości   ZalogujZaloguj 

Restauracja Nowa Vera Italia

Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum kulinarne - GdzieZjesc.info Strona Główna -> Ogólne dyskusje
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
Ania
Administrator
Administrator

PostWysłany: Sro Wrz 06, 2006 8:06 am    Temat postu: Restauracja Nowa Vera Italia Odpowiedz z cytatem

Chcielibyśmy poinformować Państwa, iż po działalności sześciu miesięcy została nagrodzona dyplomem za jakość potraw i obsługę. Zapraszamy na: http://www.gdziezjesc.info/prezentacja_srebrna,nowa_69071,Nowa%20Vera%20Italia,100,100130.htm
Powrót do góry
Wito
Gość

PostWysłany: Czw Lis 23, 2006 5:15 pm    Temat postu: Restauracja Odpowiedz z cytatem

Mam pytanko, był ktoś może w tej restauracji? Jak tam jest?
Powrót do góry
Ula
Gość

PostWysłany: Czw Gru 21, 2006 10:48 am    Temat postu: Nova Vera Italia Odpowiedz z cytatem

Hej, byłam tam niedawno. Ogólnie polecam, bo to miejsce, w którym można zjeść dań przygotowywanych z rzeczy ściąganych z Włoch (jest różnica jeśli porównamy makarony "hipermarketowe" podawane czasem w restauracjach).
Powrót do góry
Max
Gość

PostWysłany: Pią Lut 09, 2007 11:54 am    Temat postu: a jak ceny? Odpowiedz z cytatem

Jak cenowo prezentuje sie ten lokal?
Powrót do góry
bellakasia
Gość

PostWysłany: Wto Maj 13, 2008 10:18 am    Temat postu: NOVA VERA ITALIA na Żytniej Odpowiedz z cytatem

To chyba żarty! Tak zareagowałam w zeszłą niedziele podczas obiady w NOVA VERA ITALIA na Żytniej. Fatalna obsługa - na wszystko czeka się strasznie długo, kelneki są niemiłe! Za potrawy liczą słono, ale podają ich śladowe ilości. Dania przychodzą w przypadkowej kolejności. Rachunek nabazgrany, nieczytelny. Oburzenie wywołałam domagając się rachunku fiskalnego. Nie polecam. Naciąganie ludzi.
Powrót do góry
Gość

PostWysłany: Wto Maj 13, 2008 10:22 am    Temat postu: całkiem przytulne i miłe miejsce Odpowiedz z cytatem

nie zgodzę się z tobą - byłam tam nie tak dawno i to jest całkiem przytulny i miły lokal, a jedzenie całkiem smaczne - co do obsługi, ok, zawsze można mieć jakieś zastrzeżenia, tylko warto na nie zwracać uwagę od razu w lokalu, bo później wiadomo, że sprawa rozejdzie się po kościach..
Powrót do góry
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum kulinarne - GdzieZjesc.info Strona Główna -> Ogólne dyskusje Wszystkie czasy w strefie CET (Europa)
Strona 1 z 1

Skocz do:  
Możesz pisać nowe tematy
Możesz odpowiadać w tematach