Strona główna Forum kulinarne - GdzieZjesc.info
Forum Ogólnopolskiego Serwisu Informacyjno - Kulinarnego

FAQFAQ   SzukajSzukaj   GrupyGrupy   RejestracjaRejestracja 
 ProfilProfil   Zaloguj się, by sprawdzić wiadomościZaloguj się, by sprawdzić wiadomości   ZalogujZaloguj 

Restauracja Number 7

Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum kulinarne - GdzieZjesc.info Strona Główna -> Opinie o lokalach z serwisu Gdziezjesc.info -> Małopolskie
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
Gdziezjesc.info
Mistrz nad mistrzami
Mistrz nad mistrzami

PostWysłany: Wto Maj 31, 2011 6:29 am    Temat postu: Restauracja Number 7 Odpowiedz z cytatem

No 7 Restaurant

Adres:
Rynek Główny 7, (linia G-H)
31-042 Kraków

Opis:
"No7 Restaurant " mieści się na samym Rynku Głównym - to przestronne wnętrza, bogactwo smaku, przemiła obsługa zadowolą nawet najwybredniejsze gusta. Do dyspozycji naszych Gości oddajemy dwie eleganckie, klimatyzowane, XIII-wieczne sale restauracyjne mogące pomieścić do 120 osób. Wśród dań królują tradycyjne potrawy kuchni polskiej oraz włoskiej. Posiadamy specjalny pokój dla dzieci. Nasza restauracja jest wymarzonym miejscem do zorganizowania spotkania biznesowego, śniadania, lunchu lub spędzenia czasu przy wspólnym posiłku z bliskimi, a także nastrojowego spotkania we dwoje, czy przyjęcia.
Powrót do góry
Google
Sponsor

PostWysłany: Wto Maj 31, 2011 6:29 am    Temat postu: Przerwa na reklamę

Powrót do góry
An
Gość

PostWysłany: Sro Sty 04, 2012 11:21 am    Temat postu: sylwester 2011 Odpowiedz z cytatem

Witam Panie Piotrze,

Niestety jest mi bardzo przykro ale organizacja sylwestra przez Państwa firmę okazała się totalnym nieporozumieniem. Zacząć należy od tego, że nie przekazał Pan informacji obsłudze dotyczących wystroju górnej części lokalu. W dolnej części lokalu goście przez godzinę siedzieli po ciemku bo nikt z obsługi nie był na tyle uprzejmy żeby sprawdzić czy wszystko jest w porządku
( czy nie trzeba jakiegoś światła włączyć, puścić teledyski, zapalić świeczki) Potem okazało się że ceny alkoholi też nie zostały ustalone z barmanem. Pani manager która zastępowała Pana o różnych rzeczach nie była poinformowana (vouchery, faktura, zła ilość bonów na alkohol) Cała obsługa (oprócz dziewczyny która zbierała naczynia) patrzyła na nas jak na kosmitów, miałam wrażenie, że nie są w pracy tylko obsługują nas za karę. Kiedy towarzystwo chciało tańczyć nagle okazało się że nie można pogłośnić sprzętu ponieważ dochodzi do sprzężenia i muzyka zupełnie przestawała grać. Tak więc tańce na dole były niemożliwe bo nie było nic słychać. Jeśli chodzi o menu to uważam że jest czyste oszustwo, spokojnie mogłabym użyć słowa KRADZIEŻ (mam na to około 40 świadków ponieważ wszystkim przesłałam proponowane przez Pana menu) Proszę dokładnie przeczytać menu które mi Pan przesłał i dowiedzieć się co dostaliśmy. Oprócz kanapeczek z pesto i żurku, koreczków z kabanosa nie pokrywało się nic!!!!!!!!!! Nie było płyty z mięsami, sałatek, sosów, grzybków, tartinek z marynowanym kurczakiem ect. Za to dostaliśmy smalec. Kilka razy prosiłam Pana o to aby drink dla kobiet był czymś wyjątkowym a przede wszystkim alkoholowym. Państwa firma jest przestrogą dla wszystkich, przy zawieraniu umowy z Państwem należy wpisać gramaturę alkoholu, wyszczególnić skład menu. Będę każdego o tym informować. Może właściciele potrafią prowadzić biznes ale nie jest nim prowadzenie restauracji.
Pozdrawiam,
Powrót do góry
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum kulinarne - GdzieZjesc.info Strona Główna -> Małopolskie Wszystkie czasy w strefie CET (Europa)
Strona 1 z 1

Skocz do: