Strona główna Forum kulinarne - GdzieZjesc.info
Forum Ogólnopolskiego Serwisu Informacyjno - Kulinarnego

FAQFAQ   SzukajSzukaj   GrupyGrupy   RejestracjaRejestracja 
 ProfilProfil   Zaloguj się, by sprawdzić wiadomościZaloguj się, by sprawdzić wiadomości   ZalogujZaloguj 

Restauracja Papavero

Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum kulinarne - GdzieZjesc.info Strona Główna -> Opinie o lokalach z serwisu Gdziezjesc.info -> Wielkopolskie
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
Gdziezjesc.info
Mistrz nad mistrzami
Mistrz nad mistrzami

PostWysłany: Pon Cze 09, 2008 6:33 am    Temat postu: Restauracja Papavero Odpowiedz z cytatem

Restauracja Papavero

Adres:
ul. 3 Maja 46
61-728 Poznań

Opis:
Restauracja PAPAVERO od 2001r. przez wielu uznawana za najlepszą restaurację w Poznaniu. Specjalizujemy się w kuchni śródziemnomorskiej, umiejętnie połączonej z tradycyjną kuchnią polską. Szczególnie polecamy ryby i owoce morza, dania ze specjalnie wyselekcjonowanej wołowiny oraz wyjątkowe potrawy z dziczyzny. Wszystkie dania, dodatki, desery są od podstaw wykonywane w pracowni restauracji. Do stałych Gości restauracji można zaliczyć wielu znamienitych Poznaniaków, jak również polityków i gwiazdy estrady, które goszcząc w Poznaniu zawsze powracają do PAPAVERO.
Powrót do góry
Google
Sponsor

PostWysłany: Pon Cze 09, 2008 6:33 am    Temat postu: Przerwa na reklamę

Powrót do góry
Angelo
Gość

PostWysłany: Czw Mar 03, 2011 12:40 pm    Temat postu: Odrobina luksusu! Odpowiedz z cytatem

Cudowne wnętrze, przepiękne! Jedzenie równie pyszne, z najwyższej półki. Niesamowita zupa rybna, wina, owoce morza. Polecam!
Powrót do góry
Gość

PostWysłany: Sob Lip 23, 2011 10:52 pm    Temat postu: Re: Odrobina luksusu! Odpowiedz z cytatem

Angelo napisał:
Cudowne wnętrze, przepiękne! Jedzenie równie pyszne, z najwyższej półki. Niesamowita zupa rybna, wina, owoce morza. Polecam!

to chba nie widziałeś jak to się robi !!!!!!!!!!!!
Wejdz do bramy obok i zobacz kuchnię i produkty z jakich to robią .
Powrót do góry
POL-MEGA
Gość

PostWysłany: Czw Paź 20, 2011 10:01 am    Temat postu: Spotkanie biznesowe Odpowiedz z cytatem

Mile zaskoczony byłem gdy zawitałem do Papavero i wprowadzono mnie do salki biznesowej w której czekał mój kontrahent. Salkę mieliśmy do swojej dyspozycji a profesjonalna obsługa serwując pyszne dania działała bardzo dyskretnie nie przeszkadzając nam w spotkaniu.
Polecam zupę sycylijską. Mając kolejne spotkanie w Poznaniu zawitam do Papavero.
Powrót do góry
Gość

PostWysłany: Nie Kwi 29, 2012 9:57 am    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Bardzo fajna restauracja, którą z czystym sumieniem mogę polecić właśnie na spotkania biznesowe. Świetne jedzenie - sprawdzone stałe punkty w menu i miła obsługa.
Powrót do góry
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum kulinarne - GdzieZjesc.info Strona Główna -> Wielkopolskie Wszystkie czasy w strefie CET (Europa)
Strona 1 z 1

Skocz do: