Strona główna Forum kulinarne - GdzieZjesc.info
Forum Ogólnopolskiego Serwisu Informacyjno - Kulinarnego

FAQFAQ   SzukajSzukaj   GrupyGrupy   RejestracjaRejestracja 
 ProfilProfil   Zaloguj się, by sprawdzić wiadomościZaloguj się, by sprawdzić wiadomości   ZalogujZaloguj 

Restauracja & Pizzeria Diabello

Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum kulinarne - GdzieZjesc.info Strona Główna -> Opinie o lokalach z serwisu Gdziezjesc.info -> Mazowieckie
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
Gdziezjesc.info
Mistrz nad mistrzami
Mistrz nad mistrzami

PostWysłany: Czw Lis 19, 2009 2:46 pm    Temat postu: Restauracja & Pizzeria Diabello Odpowiedz z cytatem

Restauracja & Pizzeria Diabello

Adres:
ul. Graniczna 2b
05-500 Mysiadło

Opis:
Nasza restauracja jest bardzo klimatycznym miejscem w którym mogą Państwo mile spędzić czas. Zachęcamy do spróbowania naszej kuchni. Serwujemy świeże sałatki, aromatyczne pasty, różnorodne dania główne, zupy, przystawki, desery oraz diabelsko kuszącą pizze. Do dań proponujemy kieliszek dobrego wina.
Powrót do góry
Google
Sponsor

PostWysłany: Czw Lis 19, 2009 2:46 pm    Temat postu: Przerwa na reklamę

Powrót do góry
marek87
Nowy
Nowy

PostWysłany: Sro Lis 10, 2010 12:05 pm    Temat postu: Dno dna w wykonaniu restauracji Diabello Odpowiedz z cytatem

Mam nadzieję, że to ostatnie chwile działalności tej knajpki. Jedzenie, które podają ciężko nazwać jadalnym, a już z kuchnią włoską nie ma nic wspólnego. Lepiej iść na podrzędnego kebaba lub chińczyka, niż odwiedzić Diabello w Mysiadle. Zwłaszcza przy tak wysokich cenach powinni trzymać poziom.

Zapamiętajcie i omijajcie !!

Restauracja Diabello
Adres: ul. Graniczna 2b, Mysiadło
Powrót do góry
paulapaula
Gość

PostWysłany: Pon Wrz 26, 2011 9:53 am    Temat postu: Diabello - gorąco polecam!!!!! Odpowiedz z cytatem

Chyba nie bylismy w tej samej restauracji.
Ja osobiście gorąco polecam. Jedzenie jest pyszne, wystrój przepiękny, obsługa profesjonalna, ceny bardzo przystępne. W środy i chyba w piątki maja tam karaoke, które wprowadza super atmosferę. Wiem, że co jakis czas odbywaja się tam gościnne wystepy (niedawno był Volver). Ja tam zaglądam conajmniej raz w miesiącu i za każdym razem wychodzę zadowolona :) Ponadto robiłam tam poprawiny i naprawdę wszyscy stanęli na głwoie żeby wyszło jak najlepiej - i tak właśnie było :)
Polecam Gorrrrrąąąącoooo!!!!
Paula ;)
Powrót do góry
paulapaula
Gość

PostWysłany: Pon Wrz 26, 2011 9:54 am    Temat postu: Diabello - polecam Odpowiedz z cytatem

Chyba nie bylismy w tej samej restauracji.
Ja osobiście gorąco polecam. Jedzenie jest pyszne, wystrój przepiękny, obsługa profesjonalna, ceny bardzo przystępne. W środy i chyba w piątki maja tam karaoke, które wprowadza super atmosferę. Wiem, że co jakis czas odbywaja się tam gościnne wystepy (niedawno był Volver). Ja tam zaglądam conajmniej raz w miesiącu i za każdym razem wychodzę zadowolona :) Ponadto robiłam tam poprawiny i naprawdę wszyscy stanęli na głwoie żeby wyszło jak najlepiej - i tak właśnie było :)
Polecam Gorrrrrąąąącoooo!!!!
Paula ;)
Powrót do góry
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum kulinarne - GdzieZjesc.info Strona Główna -> Mazowieckie Wszystkie czasy w strefie CET (Europa)
Strona 1 z 1

Skocz do: