Strona główna Forum kulinarne - GdzieZjesc.info
Forum Ogólnopolskiego Serwisu Informacyjno - Kulinarnego

FAQFAQ   SzukajSzukaj   GrupyGrupy   RejestracjaRejestracja 
 ProfilProfil   Zaloguj się, by sprawdzić wiadomościZaloguj się, by sprawdzić wiadomości   ZalogujZaloguj 

Restauracja "Smak Ukraiński"

Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum kulinarne - GdzieZjesc.info Strona Główna -> Opinie o lokalach z serwisu Gdziezjesc.info -> Małopolskie
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
Gdziezjesc.info
Mistrz nad mistrzami
Mistrz nad mistrzami

PostWysłany: Pon Sie 20, 2007 1:45 pm    Temat postu: Restauracja "Smak Ukraiński" Odpowiedz z cytatem

Restauracja "Smak Ukraiński"

Adres:
ul. Kanonicza 15
31-002 Kraków

Opis:
U stóp Wawelu przy Kanoniczej 15 - najstarszej uliczce Krakowa - możecie Państwo posmakować wyśmienitości tradycyjnej kuchni ukraińskiej. Wszystko to w zabytkowych piwnicach XVI wiecznej kamienicy, a w lecie także w malowniczym ogródku na dziedzińcu. Dzięki specjalnie przygotowanemu menu poznają Państwo specyfikę i charakter autentycznych potraw ukraińskich, przyrządzanych według prastarych receptur. Organizujemy wesela, przyjęcia i bankiety do 60 osób. Zapewniamy oryginalne menu, niepowtarzalną atmosferę i profesjonalną obsługę. Od kwietnia do września zapraszamy do ogródka na dziedzińcu. Niezwykły klimat tego miejsca pozwoli Państwu na prawdziwą chwilę relaksu. Tu znajdziecie Państwo kawałek Ukrainy w samym centrum Krakowa! Serdecznie wszystkich zapraszamy do odwiedzenia naszej restauracji. To tutaj znajdziecie również pokrzepienie dla ducha. Przy ul. Kanoniczej bowiem mieści się księgarnia „Nestor”, biblioteka zbiorów ukraińskich, Galeria malarstwa i sztuki ukraińskiej.
Powrót do góry
Google
Sponsor

PostWysłany: Pon Sie 20, 2007 1:45 pm    Temat postu: Przerwa na reklamę

Powrót do góry
Aga
Nowy
Nowy

PostWysłany: Nie Mar 25, 2012 8:18 pm    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Kilka miesięcy temu byłam w "Ukraińskim smaku" na ogródkach, bardzo miła obsługa, nie pamiętam dokładnie co zamówiłam, ale było to dobre, niestety zostało podane mi zimne, co jest niedopuszczalne. Mam nadzieję, że nie jest to stały proceder, chętnie za jakiś czas wróciłabym tam, bo sama kuchnia bardzo mi smakowałan

http://ago-miszmasz.blogspot.com/
Powrót do góry
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum kulinarne - GdzieZjesc.info Strona Główna -> Małopolskie Wszystkie czasy w strefie CET (Europa)
Strona 1 z 1

Skocz do: