| Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
| Autor |
Wiadomość |
Gdziezjesc.info Mistrz nad mistrzami

|
Wysłany: Pon Sie 20, 2007 1:45 pm Temat postu: Restauracja "Smak Ukraiński" |
|
|
Adres:
ul. Kanonicza 15 31-002 Kraków
Opis: U stóp Wawelu przy Kanoniczej 15 - najstarszej uliczce Krakowa - możecie Państwo posmakować wyśmienitości tradycyjnej kuchni ukraińskiej. Wszystko to w zabytkowych piwnicach XVI wiecznej kamienicy, a w lecie także w malowniczym ogródku na dziedzińcu. Dzięki specjalnie przygotowanemu menu poznają Państwo specyfikę i charakter autentycznych potraw ukraińskich, przyrządzanych według prastarych receptur. Organizujemy wesela, przyjęcia i bankiety do 60 osób. Zapewniamy oryginalne menu, niepowtarzalną atmosferę i profesjonalną obsługę. Od kwietnia do września zapraszamy do ogródka na dziedzińcu. Niezwykły klimat tego miejsca pozwoli Państwu na prawdziwą chwilę relaksu. Tu znajdziecie Państwo kawałek Ukrainy w samym centrum Krakowa! Serdecznie wszystkich zapraszamy do odwiedzenia naszej restauracji. To tutaj znajdziecie również pokrzepienie dla ducha. Przy ul. Kanoniczej bowiem mieści się księgarnia „Nestor”, biblioteka zbiorów ukraińskich, Galeria malarstwa i sztuki ukraińskiej. |
|
| Powrót do góry |
|
 |
Google Sponsor

|
Wysłany: Pon Sie 20, 2007 1:45 pm Temat postu: Przerwa na reklamę |
|
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
Aga Nowy

|
Wysłany: Nie Mar 25, 2012 8:18 pm Temat postu: |
|
|
Kilka miesięcy temu byłam w "Ukraińskim smaku" na ogródkach, bardzo miła obsługa, nie pamiętam dokładnie co zamówiłam, ale było to dobre, niestety zostało podane mi zimne, co jest niedopuszczalne. Mam nadzieję, że nie jest to stały proceder, chętnie za jakiś czas wróciłabym tam, bo sama kuchnia bardzo mi smakowała
http://ago-miszmasz.blogspot.com/ |
|
| Powrót do góry |
|
 |
|
|