Strona główna Forum kulinarne - GdzieZjesc.info
Forum Ogólnopolskiego Serwisu Informacyjno - Kulinarnego

FAQFAQ   SzukajSzukaj   GrupyGrupy   RejestracjaRejestracja 
 ProfilProfil   Zaloguj się, by sprawdzić wiadomościZaloguj się, by sprawdzić wiadomości   ZalogujZaloguj 

Restauracja Spotkanie

Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum kulinarne - GdzieZjesc.info Strona Główna -> Opinie o lokalach z serwisu Gdziezjesc.info -> Mazowieckie
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
Gdziezjesc.info
Mistrz nad mistrzami
Mistrz nad mistrzami

PostWysłany: Czw Cze 21, 2007 1:27 pm    Temat postu: Restauracja Spotkanie Odpowiedz z cytatem

Restauracja Spotkanie

Adres:
ul. Krasińskiego 2
01-601 Warszawa

Opis:
Restauracja Spotkanie położona jest w urokliwym miejscu zielonego Żoliborza, m.in. przy pięknie odrestaurowanym starym Parku im. St. Żeromskiego, w którym znajduje się kolorowy plac zabaw dla najmłodszych. W pobliżu usytuowana jest Kępa Potocka z kanałkiem, alejkami dla spacerowiczów i wrotkarzy, ścieżkami rowerowymi oraz Centrum Olimpijskie PKOL. Dodatkowe atuty to bliskość teatru Komedia, kina Wisła i metra. Po wszystkich atrakcjach na świeżym powietrzu, teatralnym spektaklu czy seansie w kinie zapraszamy do nas! We wnętrzu, które ciekawie łączy elementy współczesnego disignu ze sztuką użytkową lat 20-tych ubiegłego wieku gwarantujemy miłe chwile przy znakomitym jedzeniu, dobrym winie i muzyce. U nas liczy się atmosfera! Latem zapraszamy na taras otoczony zielenią, na którym czasem wyrasta trawa. Organizujemy: bankiety, imprezy wyjazdowe, catering. Firmy chętnie organizują tu spotkania biznesowe i integracyjne.
Powrót do góry
Google
Sponsor

PostWysłany: Czw Cze 21, 2007 1:27 pm    Temat postu: Przerwa na reklamę

Powrót do góry
Jedzer :)
Nowy
Nowy

PostWysłany: Sro Lut 10, 2010 5:26 pm    Temat postu: restauracja spotkanie na żoliborzu Odpowiedz z cytatem

do tej restauracji również warto wpaść czasem będąc na żoliborzu - niezobowiązująca, luźna atmosfera, idealna na spotkanie ze znajomymi (bywam tam w miarę możliwości, szczególnie, jak można powiązać to z dłuższym spacerem w okolicy), do skosztowania polecam makarony i polędwiczki - pyyyycha n
Powrót do góry
Alicja
Gość

PostWysłany: Wto Kwi 17, 2012 12:01 am    Temat postu: Wielkie rozczarowanie Odpowiedz z cytatem

Do restauracji Spotkanie wybrałam się z narzeczonym. Na początek dowiedzieliśmy się, że gęsi, na którą ostrzyliśmy sobie apetyt, "już nie ma". Zamówiliśmy więc polędwiczki wieprzowe i karpia. Po bardzo długim oczekiwaniu ja dostałam zimny obiad, a mój chłopak przypalonego karpia (z zesmażoną na czarno cebulą). Ja dodatkowo zamiast ziemniakow jak w menu, dostałam zapiekankę ziemniaczano-serową (zapewne odgrzaną z talerza poprzedniego gościa) i bardzo niesmaczną. Całokształtu dopełniała kiepska akustyka, która nagłaśniała rozmowy osób siedzących przy innych stolikach - choć nie było ich wiele, to po restauracji niósł się hałaśliwy gwar. Ogólnie bardzo przykre wrażenia i nieudany wieczór. Odradzam.
Powrót do góry
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum kulinarne - GdzieZjesc.info Strona Główna -> Mazowieckie Wszystkie czasy w strefie CET (Europa)
Strona 1 z 1

Skocz do: