| Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
| Autor |
Wiadomość |
Gdziezjesc.info Mistrz nad mistrzami

|
Wysłany: Wto Maj 18, 2010 2:38 pm Temat postu: Restauracja Synteza |
|
|
Adres:
Al. Jana Pawła II nr 11 róg ul. Siennej budynek Bumar 00-826 Warszawa
Opis: DLACZEGO RESTAURACJA "SYNTEZA" ??? "SYNTEZA " TO WYNIK WIELOLETNIEGO DOŚWIADCZENIA W GASTRONOMII, TO SPEŁNIENIE MARZEŃ I REALIZACJA ŻYCIOWEJ PASJI. NASZA RESTAURACJA TO POŁĄCZENIE CIEKAWEJ KUCHNI, ORYGINALNEGO WNĘTRZA, MIŁEJ I PROFESJONALNEJ OBSŁUGI. |
|
| Powrót do góry |
|
 |
Google Sponsor

|
Wysłany: Wto Maj 18, 2010 2:38 pm Temat postu: Przerwa na reklamę |
|
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
pixidixi1 Nowy

|
Wysłany: Pon Lip 19, 2010 8:16 am Temat postu: świetny lunch w restauracji synteza |
|
|
| wpadliśmy tam niedawno na późny lunch, więc już nie było tak tłoczno, jak przed kilkoma dniami i muszę przyznać, że ten lokal jest godny polecenia wśród restauracji w centrum warszawy (ok, wiem, że lokalizacja jest trochę z "drugiej strony" centrum, ale widzę, że jest tam sporo biur koło naszego). może jest tam troszeczkę ponuro w kwestii oświetlenia, ale to pewnie da się jeszcze poprawić, za to jedzenie........ wyśmienite! dobrej jakości składniki, po prostu pyszne! to rzadkość wśród tak zwanych lanczodajni... do tego fajna obsługa, dzięki czemu można się tam nieźle zasiedzieć. dużym plusem jest też spory wybór dań w menu i przystępne ceny, więc spokojnie można się tam wybrać nie tylko na lunch, ale późniejszym popołudniem, kiedy w lokalu robi się trochę spokojniej |
|
| Powrót do góry |
|
 |
Agata Nowy

|
Wysłany: Pią Sie 20, 2010 2:40 pm Temat postu: Niesmaczne pierogi i kopytka :-( |
|
|
W Syntezie jadłam dwa razy - zestawy obiadowe. W obu przypadkach większość porcji, które brałam na wynos lądowała w koszu.
Za pierwszym razem jadłam pierogi ruskie - miały gumiaste, twarde ciasto.
Za drugim razem kopytka z kurczakiem w sosie grzybowym. Kurczak z sosem był całkiem smaczny, ale kopytka niejadalne.
Ewidentnie mają problem z wyrobami mącznymi.
Poza tym średnia obsłyga, kelnerka najpierw przez 5 minut powtarzała, że nie ma czasu do mnie podejść, potem pomyliła wartość zamówienia (na moją niekorzyść) i nie miała z czego wydać.
Przede wszystkim pomyliła zamówienie - chciałam zamówić same kopytka w sosie, bez kurczaka - ona nawet mnie nie poinformowała, ze nie ma takiej możliwości i nabiła całą porcję...informując mnie o tym przy płaceniu. |
|
| Powrót do góry |
|
 |
Jedzer :) Nowy

|
Wysłany: Sob Sie 21, 2010 8:41 pm Temat postu: restauracja synteza raczej godna polecenia |
|
|
| w sumie jestem zaskoczony opinią Agaty - to nowy lokal, który wśród moich znajomych od niedawna słynie raczej z jednej z lepszych kuchni (przynajmniej jakościowo i smakowo) w okolicy - co do sprawności obsługi nic nie wiem, więc o tym nie będę pisać, ale to faktycznie jedno z nielicznych miejsc, gdzie teraz zamawiają obiady! ciekawe skąd taka wpadka!? ogólnie ocena dostawy jedzenia z restauracji synteza wypada na jakieś 8/10 punktów... |
|
| Powrót do góry |
|
 |
Gość
|
Wysłany: Pią Lut 11, 2011 6:32 pm Temat postu: |
|
|
| Lokal godny polecenia, mało jest takich miejsc w Warszawie pod względem jakości potraw. |
|
| Powrót do góry |
|
 |
|
|