| Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
| Autor |
Wiadomość |
Gdziezjesc.info Mistrz nad mistrzami

|
Wysłany: Pon Sie 17, 2009 6:00 am Temat postu: Restauracja tajska SAMUI |
|
|
Adres:
ul. Wiślna 10 31-150 Kraków
Opis: Witamy w pierwszej krakowskiej restauracji z tradycyjną kuchnią tajską. To wyjątkowe miejsce w którym wszystkie potrawy przyrządzane są według oryginalnych tajskich receptur. Stylistyka wnętrza przepełniona drewnem i palmami pozwala w intymności obcować z orientalnym smakiem. |
|
| Powrót do góry |
|
 |
Google Sponsor

|
Wysłany: Pon Sie 17, 2009 6:00 am Temat postu: Przerwa na reklamę |
|
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
Elvis Nowy

|
Wysłany: Pon Cze 07, 2010 6:27 pm Temat postu: |
|
|
| Świetny klimacik, bardzo miła obsługa jadłem tam już nie jeden raz, również na wynos. Szczególnie przypadły mi do gustu potrawy w czosnku i w bazylii, godny polecenia makaron z krewetkami bo nie są to jakieś szajskie koktailówki, ale porządne krewetki królewskie. |
|
| Powrót do góry |
|
 |
Klient Gość
|
Wysłany: Nie Gru 26, 2010 7:34 pm Temat postu: Opinia o restauracji |
|
|
Obsługa -miła ,ale całkowicie niekompetentna.
Nie mają najmniejszej wiedzy o potrawach. Napoje stawiane przed klientem z lekko odkręconym kapslem. Nie ma zwyczaju nalewania napoju. Ze stołu sprzatają dopiero po zwróceniu uwagi.
Jedzenie. Niestety to kpina. Fatalne przystawki. Te ciepłe podawane są letnie i zupełnie przesolone. Potrawy niesmaczne. Bez najmniejszego pomysłu. Po kolacji czułem się fatalnie . Wstyd przed zaproszonymi znajomymi. Zimno .
To nie jest poważna restauracja tylko kpina. Unikajcie tego miejsca.
Nie zapraszajcie tam gości. |
|
| Powrót do góry |
|
 |
Justyna Gość
|
Wysłany: Wto Sty 18, 2011 10:43 pm Temat postu: |
|
|
a wpadłeś "kolego " na pomysł, że może tak ma byc .." butelki z lekko odkręconym kapslem " ... buhaha prawi spadłam z krzesła .. taki dystyngowany jestes , że to Ci przeszkadza ?? ... obawiam sie , że to bardziej zgryźliwośc i zwykła ludzka złośliwość przez Ciebie przemawia .. Ja nie jadłam w "tej " restauracji , ale wiem, że osoba , która ja prowadzi na pewno wkłada wiele serca w jej prowadzenie .. bo Kocha Tajlandie
p.s nie jadłam tam tylko z tego powodu , że mieszkam zbyt daleko ale wszystkich innych zachęcam do spróbowania Kuchni typowo tajskiej .. wiem, bo gotują tam naprawdę Tajowie specjalnie ściągnięci z Tajlandiiiiii
Pozdrawiam |
|
| Powrót do góry |
|
 |
Designer Gość
|
Wysłany: Wto Sty 18, 2011 11:30 pm Temat postu: Polecam! |
|
|
| Świetna restauracja, polecam! Przepyszne dania, pięknie podane, miła obsługa. Polecam szczególnie dla par zamierzających smacznie spędzić czas. Udana randka gwarantowana. |
|
| Powrót do góry |
|
 |
sławek Gość
|
Wysłany: Pią Wrz 23, 2011 4:42 pm Temat postu: |
|
|
pierwszy raz mieliśmuy kontakt z tajską restauracją
jeżeli chodzi o obsługe to trudno wymagać duzych i pełnych wiadomości na temat posiłków ale dziewczyny wyjaśniły nam co i z czym
jedzenie smaczne i dużo, nawet dobre wino domowe. deser lodowy i banan w cieście z miodem pycha
polecamy |
|
| Powrót do góry |
|
 |
|
|