Strona główna Forum kulinarne - GdzieZjesc.info
Forum Ogólnopolskiego Serwisu Informacyjno - Kulinarnego

FAQFAQ   SzukajSzukaj   GrupyGrupy   RejestracjaRejestracja 
 ProfilProfil   Zaloguj się, by sprawdzić wiadomościZaloguj się, by sprawdzić wiadomości   ZalogujZaloguj 

Restauracja T.G.I. Friday s

Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum kulinarne - GdzieZjesc.info Strona Główna -> Opinie o lokalach z serwisu Gdziezjesc.info -> Mazowieckie
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
Gdziezjesc.info
Mistrz nad mistrzami
Mistrz nad mistrzami

PostWysłany: Sob Sty 27, 2007 9:06 pm    Temat postu: Restauracja T.G.I. Friday s Odpowiedz z cytatem

Restauracja T.G.I. Friday's

Adres:
Al. Jana Pawła II 29
00-867 Warszawa

Opis:

Amerykańska restauracja swobodnej elegancji. Idealna na spotkania z przyjaciółmi, biznesowe i rodzinne-specjalne menu dla dzieci. Pyszne jedzenie, duże porcje, super atmosfera, profesjonalna obsługa. Niesamowite steki i sałatki, nadziewane skórki ziemniaka. Nieustającym hitem są niepowtarzalne żeberka z grilla a także przysmaki o meksykańskim czy włoskim rodowodzie oraz kremowe zupy i fantastyczne desery. Co 3 miesiące wzbogacamy menu potrawami promocyjnymi. Barmani zapraszają do skosztowania 500 rodzajów upojnych drinków.

Powrót do góry
Google
Sponsor

PostWysłany: Sob Sty 27, 2007 9:06 pm    Temat postu: Przerwa na reklamę

Powrót do góry
Paveł
Początkujący
Początkujący

PostWysłany: Nie Paź 18, 2009 12:34 pm    Temat postu: t.g.i. fridays - restauracja amerykańska w warszawie Odpowiedz z cytatem

Super miejsce, jestem wielbicielem kuchni amerykańskiej, więc nie mogłem się tam nie wybrać - no i raz na jakiś czas obowiązkowo tam wracam. Rewelacyjna kuchnia amerykańska w odpowiednim wydaniu. Oby tak dalej (polecam Combo z Fajitasów i żeberka z Jackiem Danielsem - moje ulubione) n
Powrót do góry
Jedzer :)
Nowy
Nowy

PostWysłany: Wto Mar 02, 2010 1:34 pm    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

faktycznie t.g.i jest w porządku jako restauracja - niezła kuchnia amerykańska, dobra lokalizacja, fajne promocje - korzystamy nie tylko w porze lunchu, bo nam blisko, ale też czasem wybieramy się tam po pracy n
Powrót do góry
medialny
Nowy
Nowy

PostWysłany: Pią Paź 01, 2010 3:03 am    Temat postu: OK Odpowiedz z cytatem

Potwierdzam opinie - smaczne jedzenie, miła profesjonalna obsługa.
Ceny niekoniecznie przystępne ale warto - dania ledwo się mieszczą na talerzu ...n

Ocena w skali 1-5: 3,50
Powrót do góry
zadowoleni
Gość

PostWysłany: Pią Wrz 02, 2011 11:30 pm    Temat postu: super jedzenie! Odpowiedz z cytatem

Byliśmy dzisiaj. Jedzenie bardzo smaczne, można nawet dobrze zjeść jak jest sie na diecie wegetariańskiej - polecam salatke Garden n świeże produkty, partner jadł burgera z sosem jacka danielsa - bardzo chwali, wyśmienite!
Jedyny minus to wystrój lokalu, trochę robiony na siłę i nie wszystko do siebie pasuje. Ale jedzonko 1 klasa! Wiadomo za co sie płaci n
Powrót do góry
pod wrażeniem
Gość

PostWysłany: Pią Paź 28, 2011 1:29 am    Temat postu: pod wrażeniem Odpowiedz z cytatem

Gościłam z mężem w sobotnie popołudnie. Jestem pod wrażeniem jakości, która nie uciekła z tego miejsca, pomimo upływu lat. Świetny łosoś z sosem Jack Daniels, żeberka bez zmian cudowne i ten obłędny chocolate cake - cudowny :lol: Poza tym drinki w ręcznie robionym szkle - ja piłam ogromnych rozmiarów mojito - polecam, mąż - lynchburga - też świetny!
Co jednak najważniejsze, to dobre wrażenie, które zostawiła po sobie bardzo fajna kelnerka i kierujące od lat tym miejscem dziewczyny, naprawdę miło tam gościć.
Viola
Powrót do góry
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum kulinarne - GdzieZjesc.info Strona Główna -> Mazowieckie Wszystkie czasy w strefie CET (Europa)
Strona 1 z 1

Skocz do: