| Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
| Autor |
Wiadomość |
Gdziezjesc.info Mistrz nad mistrzami

|
Wysłany: Pią Sty 25, 2008 11:16 am Temat postu: Restauracja Villa Riccona |
|
|
Adres:
ul. Sadowa 2; Jawczyce 05-850 Ożarów Mazowiecki
Opis: Restauracja "Villa Ricona" dysponuje 60 miejscami, a w okresie letnim dodatkowo pięknym tarasem dla 40 osób. Organizujemy przyjęcia weselne w bardzo eleganckiej formie zasiadanej do 120 osób. W trosce o naszych zmotoryzowanych Gości przygotowaliśmy wewnętrzny, monitorowany parking na 30 miejsc. Funkcjonalność poszczególnych pomieszczeń oraz możliwości logistyczne całego obiektu pozwalają nam na realizację dużych przedsięwzięć jak również mniejszych wydarzeń firmowych takich jak: konferencje, szkolenia, prezentacje itp. Pragniemy poinformować też Państwa o naszej skromnej bazie noclegowej; dysponujemy 8 pokojami 2 - osobowymi o podwyższonym standardzie. Ciepły śródziemnomorski klimat wnętrza sprawi, że odwiedzający nas Goście ze wszystkich stron świata poczują się u nas wyjątkowo. Regionalna włoska kuchnia to nasza specjalność, która w powiązaniu z niezwykłą dbałością o jakość serwowanych potraw i profesjonalną obsługą spowodują, że wizyta w „Villa Riccona” będzie niezapomnianym przeżyciem. Prominentni Goście, szlachetne alkohole oraz specjalnie wyselekcjonowane wina to codzienność, z jaką spotkacie się Państwo odwiedzając nasze skromne progi. Poza typową działalnością restauracyjną zajmujemy się organizacją wszelkiego rodzaju przyjęć okolicznościowych. Jesteśmy w stanie zagwarantować doskonałe przygotowanie każdej uroczystości. Zadbamy o wszelkie elementy udanego przyjęcia, od oprawy kwiatowej, poprzez wystrój stołów, oświetlenie, efekty specjalne, skończywszy na wykonaniu Państwa zamówienia, serwując bardzo dobre jedzenie podane w odpowiedniej atmosferze. |
|
| Powrót do góry |
|
 |
Google Sponsor

|
Wysłany: Pią Sty 25, 2008 11:16 am Temat postu: Przerwa na reklamę |
|
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
pawelo Nowy

|
Wysłany: Sob Lut 14, 2009 7:33 pm Temat postu: |
|
|
| Absolutnie żenujący poziom obsługi klienta. Lokal kompletnie nie przyjazny parom z dziećmi. Miejsce nastawione wyłącznie na zysk z obsługą, która nie potrafi poradzić sobie z najprostszą sytuacją kryzysową. Imprezy okolicznościowe? Polecam obejrzeć okoliczne lokale. |
|
| Powrót do góry |
|
 |
kmkd Gość
|
Wysłany: Wto Lis 08, 2011 1:01 pm Temat postu: REWELACJA |
|
|
| NIe wiem skąd tak negatywna opinie poprzednika, może w roku 2009 było źle-nie wiem, nie byłam wtedy klientką tej restauracji. Natomisat ja i moja rodzina znamy ricconę od roku i serdecznie polecam. Ba, nawet urządziliśmy tam wesele we wrześniu 2011. Kto nie był w restauracji niech żałuje. Obsługa teraz jest jak najbardziej miła, uczynna a restauracja jest przystosowana dla rodzin z dziećmi. Jedzenie wysmienite, najlepsze włoskie jedzenie jakie jadłam, a muszę powiedzieć, iż odwiedzałam wiele restauracji włoskich, w tym topowych w Warszawie i ta jest najlepsza. Lokal miły, kliamtyczny, pokoje hotelowe piękne i komofrtowe. Czyściutko. Nie mam zastrzeżen. Szczególnie polecam makarony! |
|
| Powrót do góry |
|
 |
|
|