| Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
| Autor |
Wiadomość |
Gdziezjesc.info Mistrz nad mistrzami

|
Wysłany: Czw Lut 19, 2009 2:11 pm Temat postu: Scandale Royal |
|
|
Adres:
Plac Szczepański 2 31-011 Kraków
Opis: Kulinarna alchemia oraz innowacja smaków! Odkryj sezonowe zapachy i smaki na swoim talerzu. Od przystawki aż po deser, Szef Kuchni Fabrice zaprasza Cię w podróż dookoła świata na odkrycie niezapomnianych doznań kulinarnych. W restauracji Scandale Royal spotkanie kuchni francuskiej, azjatyckiej i polskiej, kuchni bogatych pod względem kolorystycznym i doskonałych pod względem smaku, będzie głównym atutem Waszego posiłku. Scandale Royal jest także do Państwa dyspozycji, by uświetnić pod względem kulinarnym wasze śluby, urodziny i inne ważne wydarzenia (proponujemy również catering). |
|
| Powrót do góry |
|
 |
Google Sponsor

|
Wysłany: Czw Lut 19, 2009 2:11 pm Temat postu: Przerwa na reklamę |
|
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
queen Nowy

|
Wysłany: Wto Sie 17, 2010 4:15 pm Temat postu: |
|
|
| Miałam okazję jakiś czas temu skosztować tego, co serwuje szef kuchni. Przyznam, że mnie bardzo smakowały perliczki w sosie z zielonym pieprzem, danie smaczna, ładnie podane. A do picia owocowy koktajl FiloZofia, będzie smakował tym, którzy lubią owocowe trunki. |
|
| Powrót do góry |
|
 |
Foka Nowy

|
Wysłany: Wto Sie 24, 2010 12:49 pm Temat postu: |
|
|
| Słyszałam legendy o tempurze z krewetek w sosie słodko kwaśnym. Musze w końcu wybrać się na nowy Plac Szczepańki i obejrzeć co się ta zmieniło. Przy okazji wstąpię na jakąś skandaliczną ucztę. Dobrze Scandale są otwarte także w nocy. Zobaczę nowy aranż Placu i świecącą fontannę. Nocą zrobi lepsze wrażenie, mam nadzieję że nocne menu w S. Royal także. |
|
| Powrót do góry |
|
 |
apetyczna Początkujący

|
Wysłany: Pon Sie 08, 2011 2:45 pm Temat postu: |
|
|
| No mnie to miejsce pozytywnie zaskoczyło, poszłam tam ze znajomymi w sumie bez większych wcześniejszych planow, w dodatku myslelismy ze wpadniemy tam na drinka i zmienimy miejsce na inne a zostalismy na caly wieczór. Fajna atmosfera, pyszne jedzonko i ciekawa propozycja (dobrych!) drinków. |
|
| Powrót do góry |
|
 |
apetyczna Początkujący

|
Wysłany: Pon Sie 08, 2011 2:58 pm Temat postu: |
|
|
Jak dla mnie bardzo fajne miejsce w dobrej lokalizacji, fajny i kameralny wystrój, muzyczka nie jest za głośno (co niestety zdarza się w niektórych lokalach), byłam tam niedawno ze znajomymi i choć planowaliśmy wypić tam drinka i przenieść się w inne miejsce to spędzilismy tam cały wieczór Kuchnia równiez bardzo smaczna. |
|
| Powrót do góry |
|
 |
maras Nowy

|
Wysłany: Sro Sie 10, 2011 8:24 am Temat postu: |
|
|
Jedzenie mają rzeczywiście bardzo dobre, kucharzy należy pochwalić . Podoba mi się także wystrój tej restauracji, zawsze zwracam na to uwagę i w Scandale Royal mają naprawdę fajne wnętrza. |
|
| Powrót do góry |
|
 |
apetyczna Początkujący

|
Wysłany: Czw Wrz 01, 2011 12:06 pm Temat postu: |
|
|
maras no fakt, wnętrza też mają fajne i ciekawie urządzone. Już z zewnątrz widać taki specyficzny klimat, mi się kojarzy nieco tajemniczo i intrygująco Fajnie się tam siedzi, nawet jak jest dużo ludzi to się czuje taką intymność tam, a to mi się podoba.[/b] |
|
| Powrót do góry |
|
 |
apetyczna Początkujący

|
Wysłany: Pią Wrz 16, 2011 12:04 pm Temat postu: |
|
|
| ja w tym temacie na temat Scandale chciałam jeszcze dopisać, że byłam tam pare dni temu i zamówiłam sobie lasagne z wołowiną po bolońsku podawana z sałatką i była przepyszna, nie za niska jak kto w zwyczaju często niestety w Polsce mają podawać, warstw tyle ile trzeba, pycha połączenie mięsa i przypraw i miękki makaron. |
|
| Powrót do góry |
|
 |
|