Strona główna Forum kulinarne - GdzieZjesc.info
Forum Ogólnopolskiego Serwisu Informacyjno - Kulinarnego

FAQFAQ   SzukajSzukaj   GrupyGrupy   RejestracjaRejestracja 
 ProfilProfil   Zaloguj się, by sprawdzić wiadomościZaloguj się, by sprawdzić wiadomości   ZalogujZaloguj 

Scandale Royal

Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum kulinarne - GdzieZjesc.info Strona Główna -> Opinie o lokalach z serwisu Gdziezjesc.info -> Małopolskie
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
Gdziezjesc.info
Mistrz nad mistrzami
Mistrz nad mistrzami

PostWysłany: Czw Lut 19, 2009 2:11 pm    Temat postu: Scandale Royal Odpowiedz z cytatem

Scandale Royal

Adres:
Plac Szczepański 2
31-011 Kraków

Opis:
Kulinarna alchemia oraz innowacja smaków! Odkryj sezonowe zapachy i smaki na swoim talerzu. Od przystawki aż po deser, Szef Kuchni Fabrice zaprasza Cię w podróż dookoła świata na odkrycie niezapomnianych doznań kulinarnych. W restauracji Scandale Royal spotkanie kuchni francuskiej, azjatyckiej i polskiej, kuchni bogatych pod względem kolorystycznym i doskonałych pod względem smaku, będzie głównym atutem Waszego posiłku. Scandale Royal jest także do Państwa dyspozycji, by uświetnić pod względem kulinarnym wasze śluby, urodziny i inne ważne wydarzenia (proponujemy również catering).
Powrót do góry
Google
Sponsor

PostWysłany: Czw Lut 19, 2009 2:11 pm    Temat postu: Przerwa na reklamę

Powrót do góry
queen
Nowy
Nowy

PostWysłany: Wto Sie 17, 2010 4:15 pm    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Miałam okazję jakiś czas temu skosztować tego, co serwuje szef kuchni. Przyznam, że mnie bardzo smakowały perliczki w sosie z zielonym pieprzem, danie smaczna, ładnie podane. A do picia owocowy koktajl FiloZofia, będzie smakował tym, którzy lubią owocowe trunki.
Powrót do góry
Foka
Nowy
Nowy

PostWysłany: Wto Sie 24, 2010 12:49 pm    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Słyszałam legendy o tempurze z krewetek w sosie słodko kwaśnym. Musze w końcu wybrać się na nowy Plac Szczepańki i obejrzeć co się ta zmieniło. Przy okazji wstąpię na jakąś skandaliczną ucztę. Dobrze Scandale są otwarte także w nocy. Zobaczę nowy aranż Placu i świecącą fontannę. Nocą zrobi lepsze wrażenie, mam nadzieję że nocne menu w S. Royal także.
Powrót do góry
apetyczna
Początkujący
Początkujący

PostWysłany: Pon Sie 08, 2011 2:45 pm    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

No mnie to miejsce pozytywnie zaskoczyło, poszłam tam ze znajomymi w sumie bez większych wcześniejszych planow, w dodatku myslelismy ze wpadniemy tam na drinka i zmienimy miejsce na inne a zostalismy na caly wieczór. Fajna atmosfera, pyszne jedzonko i ciekawa propozycja (dobrych!) drinków.
Powrót do góry
apetyczna
Początkujący
Początkujący

PostWysłany: Pon Sie 08, 2011 2:58 pm    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Jak dla mnie bardzo fajne miejsce w dobrej lokalizacji, fajny i kameralny wystrój, muzyczka nie jest za głośno (co niestety zdarza się w niektórych lokalach), byłam tam niedawno ze znajomymi i choć planowaliśmy wypić tam drinka i przenieść się w inne miejsce to spędzilismy tam cały wieczór n Kuchnia równiez bardzo smaczna.
Powrót do góry
maras
Nowy
Nowy

PostWysłany: Sro Sie 10, 2011 8:24 am    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Jedzenie mają rzeczywiście bardzo dobre, kucharzy należy pochwalić n. Podoba mi się także wystrój tej restauracji, zawsze zwracam na to uwagę i w Scandale Royal mają naprawdę fajne wnętrza.
Powrót do góry
apetyczna
Początkujący
Początkujący

PostWysłany: Czw Wrz 01, 2011 12:06 pm    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

maras no fakt, wnętrza też mają fajne i ciekawie urządzone. Już z zewnątrz widać taki specyficzny klimat, mi się kojarzy nieco tajemniczo i intrygująco n Fajnie się tam siedzi, nawet jak jest dużo ludzi to się czuje taką intymność tam, a to mi się podoba.[/b]
Powrót do góry
apetyczna
Początkujący
Początkujący

PostWysłany: Pią Wrz 16, 2011 12:04 pm    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

ja w tym temacie na temat Scandale chciałam jeszcze dopisać, że byłam tam pare dni temu i zamówiłam sobie lasagne z wołowiną po bolońsku podawana z sałatką i była przepyszna, nie za niska jak kto w zwyczaju często niestety w Polsce mają podawać, warstw tyle ile trzeba, pycha połączenie mięsa i przypraw i miękki makaron.
Powrót do góry
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum kulinarne - GdzieZjesc.info Strona Główna -> Małopolskie Wszystkie czasy w strefie CET (Europa)
Strona 1 z 1

Skocz do: