Strona główna Forum kulinarne - GdzieZjesc.info
Forum Ogólnopolskiego Serwisu Informacyjno - Kulinarnego
 
 FAQFAQ   SzukajSzukaj   GrupyGrupy   RejestracjaRejestracja 
 ProfilProfil   Zaloguj się, by sprawdzić wiadomościZaloguj się, by sprawdzić wiadomości   ZalogujZaloguj 

Tajemnice czekolady...

 
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum kulinarne - GdzieZjesc.info Strona Główna -> Wasze przepisy
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
Masala1
Nowy
Nowy


Dołączył: 02 Sty 2011
Posty: 3

PostWysłany: Wto Sty 18, 2011 3:43 pm    Temat postu: Tajemnice czekolady... Odpowiedz z cytatem

Masala - Smaki Świata
Instytut Sztuki Kulinarnej
jest firmą skupiającą ludzi, dla których gotowanie i jedzenie jest pasją, sposobem na życie i wielką przyjemnością. W naszych poszukiwaniach wiedzy kulinarnej zapuściliśmy się do odległych zakątków naszego globu poznając receptury kuchni etnicznych, zgłębiliśmy tajniki chemii i fizyki odkrywając tajniki kuchni molekularnej, ruszyliśmy także poprzez czas odnajdując receptury dań z odległej przeszłości. Teraz nadszedł moment, aby podzielić się naszą wiedzą oraz umiejętnościami i przekazać wszystkim tajniki doskonałej kuchni.

Jeśli marzysz o swoich autorskich czekoladkach, ale nie wiesz jak je zrobić.

Jeśli chciałbyś wiedzieć jak się robi czekoladki , ale nie masz kogo zapytać.

Jeśli masz ochotę na dobrą zabawę, odreagowanie stresów i uwielbiasz Czekoladę.

Zgłoś się do nas! Podczas czterogodzinnego kursu wprowadzimy Cię w podstawowe tajniki produkcji pralin. Nauczymy Cię jak należy temperować czekoladę, wylewać formy, poznasz podstawowe zasady komponowania nadzień, uruchomisz swoje zdolności artystyczne eksperymentując z kolorem. Po czterech godzinach dobrej zabawy, które miną w oka mgnieniu, opuścisz naszą pracownię z czekoladkami własnej roboty i z podstawowymi umiejętnościami Adepta Sztuki Czekoladziarskiej .

Prowadząca: Dorota Jaworska. Właścicielka firmy Victoria&Fortunata. Zajmuje się produkcją swoich autorskich czekoladek od wielu lat.

Szkolenie odbędzie się w siedzibie naszej firmy - Galeria Skład Bananów - przy stacji Metra Służew w Warszawie w dniu 29 stycznia 2011 roku od godziny 15.30.
Cena: 270 zł
Szczegóły:
www.masala.com.pl
www.instytut-sztuki-kulinarnej.pl
Kontakt: [email protected]

Zapraszamy również na inne kursy kulinarne:
Czas sushi
Tajskie smaki
Gotowanie wg 5 przemian
Tapas
Gorąca Japońska
Kuchnia Gruzińska
Znajdziecie nas również na Facebook’u!
Powrót do góry
Google
Sponsor





PostWysłany: Wto Sty 18, 2011 3:43 pm    Temat postu: Przerwa na reklamę

Powrót do góry
serr
Gość





PostWysłany: Nie Mar 26, 2017 9:04 am    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

wyglada apetycznie
Powrót do góry
ivonka
Nowy
Nowy


Dołączył: 23 Mar 2013
Posty: 19

PostWysłany: Sro Mar 29, 2017 7:32 am    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Oj narobiliście mi ochoty na słodkości. W tym tygodniu mam ochotę aby cos upiec , ale pewnie poczekam do weekendu poniewaz mam nawał pracy.


Mogę za to polecic mazurek czekoladowy z bakaliami - smaczny, jest to poza tym miła odmiana od tradycyjnego mazurka kajmakowego.

Jest słodki ale również bez przesady ( sami decydujecie ile dodacie cukru).
Powrót do góry
Katt
Początkujący
Początkujący


Dołączył: 21 Lip 2015
Posty: 29
Skąd: Tarnowskie Góry

PostWysłany: Wto Kwi 25, 2017 6:08 pm    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Wow bardzo ciekawy wpis, wiedziałem, że czekolada jest wyjątkowa, ale nie że aż tak n
Powrót do góry
Wyświetl posty z ostatnich:   
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum kulinarne - GdzieZjesc.info Strona Główna -> Wasze przepisy Wszystkie czasy w strefie CET (Europa)
Strona 1 z 1

 
Skocz do:  
Możesz pisać nowe tematy
Możesz odpowiadać w tematach
Nie możesz zmieniać swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz głosować w ankietach


Powered by phpBB © 2001, 2005 phpBB Group