Strona główna Forum kulinarne - GdzieZjesc.info
Forum Ogólnopolskiego Serwisu Informacyjno - Kulinarnego

FAQFAQ   SzukajSzukaj   GrupyGrupy   RejestracjaRejestracja 
 ProfilProfil   Zaloguj się, by sprawdzić wiadomościZaloguj się, by sprawdzić wiadomości   ZalogujZaloguj 

Siedlisko Jasminum

Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum kulinarne - GdzieZjesc.info Strona Główna -> Opinie o lokalach z serwisu Gdziezjesc.info -> Mazowieckie
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
Gdziezjesc.info
Mistrz nad mistrzami
Mistrz nad mistrzami

PostWysłany: Sro Kwi 28, 2010 7:20 am    Temat postu: Siedlisko Jasminum Odpowiedz z cytatem

Siedlisko Jasminum

Adres:
ul. Pszczelińska 123
05-805 Otrębusy

Opis:
Zaledwie 20 km od centrum miasta, w podwarszawskich Otrębusach, w otoczeniu starych drzew i soczystej zieleni mieści się Jasminum. To elegancka restauracja, komfortowa sala konferencyjno –bankietowa, wygodne pokoje gościnne, a wiosną i latem także gościnny ogród. Z prawdziwą przyjemnością zorganizujemy dla Państwa wykwintne przyjęcie, niezapomniane wesele, rodzinny obiad czy profesjonalną konferencję. Państwa gości zaskoczymy zaś żywą kuchnią i zachwycimy kompozycjami kwiatowymi i lodowymi rzeźbami. Wykwalifikowany personel zagwarantuje powodzenie każdej, nawet najbardziej wymyślnej imprezy:
Powrót do góry
Google
Sponsor

PostWysłany: Sro Kwi 28, 2010 7:20 am    Temat postu: Przerwa na reklamę

Powrót do góry
tumus
Gość

PostWysłany: Czw Gru 23, 2010 9:21 am    Temat postu: opinia Odpowiedz z cytatem

Witam
Moja opinia o tym lokalu jest bardzo krytyczna.
Menadżer olewa gości jest niesłowny
piwo tylko Ukraińskie.
Nigdy więcej mnie tam nie zobaczą wszystkich moich znajomych już
uprzedziłem i was uprzedzam możecie zamówić obiad na 5 par przyjerzdżacie a tam nie ma dla was miejsca a "menadżer" z głupim uśmieszkiem tłumaczy że do was meilował (nie podawałem ) tylko
telefon ale nie chciało mu się zadzwonić choć miał zapisane w notatniku.
Powrót do góry
Gość

PostWysłany: Sob Gru 25, 2010 10:21 am    Temat postu: siedlisko jasminum otrębusy Odpowiedz z cytatem

Ja w Siedlisku Jasminum byłam przypadkiem i to miejsce bardzo mnie zauroczyło. Niestety jak pokazuje opinia wyżej na wrażenia z wizyty pracuje też obsługa, która może popsuć wszystko. U nas było wszystko ok, ale rozumiem zdenerwowanie poprzednika..
Powrót do góry
ipatrick
Nowy
Nowy

PostWysłany: Pon Sty 17, 2011 10:26 pm    Temat postu: Siedlisko Odpowiedz z cytatem

Ja ze swojej strony mogę powiedzieć, że Siedlisko w całej swojej klasie - zarówno hotel jak i restauracja jest bez zarzutu. Co wiecej, lokalizacja uboczu sprawia, ze to miejsce ma wyjątkowy klimat.
Nie zgodzę sie z wypowiedzią użytkownika dwa posty wyżej, moim zdaniem organizacja i zaplecze techniczne stoją na bardzo wysokim poziomie- byłem absolutnie zaskoczony poziomem obsługi jak całości usług oferowanych w Siedlisku Jasminum.
Razem z moja narzeczoną złożyliśmy rezerwacje na bankiet weselny w 2012, gdyż wieczory taneczne lat 60. Na których mieliśmy ockazje być dwukrotnie zrobiły na nas niesamwite wrażenie.
Powrót do góry
Kasiek
Gość

PostWysłany: Wto Sty 18, 2011 8:56 pm    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Mam same pozytywne wrażenia po kilku już imprezach w Jasminum. Organizowane tam dancingi mają zawsze dobrą, taneczna muzykę, niedrogie wejście, a w cenie dobre jedzenie. Obsługa normalna, uprzejma, nigdy nie miałam problemów. Za każdym razem świetnie bawiliśmy się ze znajomymi, wytańczyliśmy w miłej atmosferze i naprawdę dobrze urządzonych wnętrzach. Ogólnie polecam to miejsce.
Powrót do góry
gloriossa
Nowy
Nowy

PostWysłany: Sro Sty 19, 2011 11:22 pm    Temat postu: Siedlisko Jasminum Odpowiedz z cytatem

Witam,
nie rozumiem postu kilka pięter wyżej. Piwo ukraińskie super- polecam Aksamitne- nie ma takiego polskiego odpowiednika a szkoda:(...Załoga Jasminum bardzo miła i i kontaktowa. zarezerwowane to żelazne- żadnych problemów. Polecam na forum i znajomym:)
Powrót do góry
Gość

PostWysłany: Nie Cze 12, 2011 7:33 pm    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Polecam Siedlisko Jasminum - jedzenie bardzo dobre, obsługa miła i pomocna, wszystko przygotowane na najwyższy poziomie, miła atmosfera. Gorąco polecam n
Powrót do góry
Asia
Gość

PostWysłany: Pon Kwi 23, 2012 8:41 am    Temat postu: Wyjątkowa atmosfera Odpowiedz z cytatem

Jedzenie w tym miejscu to po prostu bajka! Krem z brokułów, wszelkie formy łososia oraz przepiękne drobne przekąski. Zero banalności, świetne wyczucie proporcji (nic za słone, nic za słodkie) i piękne podanie. Dla mnie jest to jedno z najlepszych, jak nie najlepsze miejsce po tej stronie Warszawy, a sprawdziłam wiele i wiem co mówię! n
Powrót do góry
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum kulinarne - GdzieZjesc.info Strona Główna -> Mazowieckie Wszystkie czasy w strefie CET (Europa)
Strona 1 z 1

Skocz do: