Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
Gdziezjesc.info Mistrz nad mistrzami

|
Wysłany: Pią Cze 21, 2013 5:19 pm Temat postu: Siesta Trattoria |
|
|
Adres:
ul. Śliczna 22a/5 50-566 Wrocław
Opis: Trattoria Siesta to włoska restauracja, stworzona z zamiłowania do kultury spotkań rodzinnych w gronie przyjaciół przy prawdziwych, wyjątkowych a jednocześnie prostych smakach włoskiej kuchni. Trattoria Siesta to włoska finezja smaku, pełna miłości, pasji, namiętności. |
|
Powrót do góry |
|
 |
Google Sponsor

|
Wysłany: Pią Cze 21, 2013 5:19 pm Temat postu: Przerwa na reklamę |
|
|
|
|
Powrót do góry |
|
 |
olisienka Nowy

|
Wysłany: Wto Wrz 29, 2015 6:57 pm Temat postu: Siesta Trattoria - polecam |
|
|
Nie mieszkam we Wrocławiu, dlatego wybierając lokal, kierowałam się przede wszystkim opiniami wyszukanymi w necie jak i znajomych. W taki sposób odkryłam restaurację o nazwie Siesta Trattoria.
Niesamowita atmosfera Włoch i pyszne jedzenie Dodatkowym atutem jest bardzo miła obsługa. |
|
Powrót do góry |
|
 |
olisienka Nowy

|
Wysłany: Wto Wrz 29, 2015 6:58 pm Temat postu: Siesta Trattoria - polecam |
|
|
Nie mieszkam we Wrocławiu, dlatego wybierając lokal, kierowałam się przede wszystkim opiniami wyszukanymi w necie jak i znajomych. W taki sposób odkryłam restaurację o nazwie Siesta Trattoria.
Niesamowita atmosfera Włoch i pyszne jedzenie Dodatkowym atutem jest bardzo miła obsługa. |
|
Powrót do góry |
|
 |
Gostek Początkujący

|
Wysłany: Pon Paź 05, 2015 1:23 pm Temat postu: |
|
|
Byłem, jadłem. Wrażenia mieszane. Jedzenie dobre, jednakże obsługa nie stanęła na wysokości zadania. |
|
Powrót do góry |
|
 |
tekla78 Nowy

|
Wysłany: Nie Paź 16, 2016 2:00 pm Temat postu: |
|
|
Siesta Trattoria to jedna z moich ulubionych restauracji, na poziomie, jednocześnie cennik nie jest zbyt wygórowany, dla mnie strzał w 10. |
|
Powrót do góry |
|
 |
m.niesporek Gość
|
Wysłany: Pon Cze 19, 2017 11:11 pm Temat postu: |
|
|
Nic dodać, nic ująć. Dla mnie Siesta Trattoria to kuchnia włoska w 100 %. Jest naprawdę pysznie i na pewno nie zawiedziecie się. |
|
Powrót do góry |
|
 |
|
|