| Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
| Autor |
Wiadomość |
gaja Gość
|
Wysłany: Pią Mar 28, 2008 12:05 pm Temat postu: sniadanie w W-wie |
|
|
| Czy w W-wie mozna gdzies zjesc sniadanie w niedziele (oprocz McDonalda) ? Pomocy |
|
| Powrót do góry |
|
 |
Ania Administrator

|
Wysłany: Pią Mar 28, 2008 2:47 pm Temat postu: Śniadanie w Warszawie |
|
|
| To zależy w jakim rejonie chciałbyś zjeść śniadanie, bo restauracji jest dość sporo - m.in. Anytime, Zgoda, Krokiecik, Restauracja 99, Zapiecek, Nei Fiori, Officyna, Jeffs, Bar Below, Downtown, restauracja w hotelu Reytan, QQ, Folk Gospoda, Green Way, Alex Bar, Orchidea, Ginger, Honoratka, Gościnna Izba, Nguyen.. i z pewnością sporo innych - zerknij proszę najpierw na kuchnię, która Ci najbardziej odpowiada, będzie Ci łatwiej wybrać lokal. Pozdrawiam. |
|
| Powrót do góry |
|
 |
Holly Początkujący

|
Wysłany: Wto Kwi 01, 2008 10:26 am Temat postu: |
|
|
Polecam Lokantę. Jeżeli nie zmienili godzin otwarcia, to jest bardzo sympatyczna knajpa na śniadanie.
Odradzam Bordo. Jakiś czas temu byłam tam na śniadaniu ok. godz. 11.00. Dostałam zimne tosty, kwaśną fasolę w sosie pomidorowym i... nie wiedziałam, że jajka na bekonie można przypalić. A jednak. Do tego niemiła obsługa, zadzierająca nosa i zapominająca o tym, że bez klientów byłaby całkowicie zbędna. |
|
| Powrót do góry |
|
 |
JOLA Gość
|
Wysłany: Czw Kwi 10, 2008 3:06 pm Temat postu: ŚNIADANIE W WAWIE |
|
|
| Proponuję SMART CAFE KRUCZA 16/22 - ŚNIADANIE ANGIELSKIE, FRANCUSKIE, KANAPKI, JAJECZNICA ITP - Otwierają od 11:00 |
|
| Powrót do góry |
|
 |
|
|
Możesz pisać nowe tematy Możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach
|
|