| Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
| Autor |
Wiadomość |
Gdziezjesc.info Mistrz nad mistrzami

|
Wysłany: Czw Kwi 01, 2010 11:51 am Temat postu: sushi bar Gruba Ryba |
|
|
Adres:
ul. Kasprzaka 7 01-211 Warszawa
Opis: Restauracja Gruba Ryba oferuje Państwu dania kuchni japońskiej o niespotykanym jak dotąd smaku, wyglądzie i kolorystyce. Nasi mistrzowie kuchni zaserwują tutaj dania w nowej odsłonie uwzględniającej światowe trendy i polskie oczekiwania kulinarne. |
|
| Powrót do góry |
|
 |
Google Sponsor

|
Wysłany: Czw Kwi 01, 2010 11:51 am Temat postu: Przerwa na reklamę |
|
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
Olejandra Nowy

|
Wysłany: Nie Kwi 25, 2010 5:53 pm Temat postu: sushi bar Gruba Ryba |
|
|
Rzeczywiście, można tu spróbować rodzajów sushi zarówno tych klasycznych jak i takich, jakich jeszcze w innych miejscach w Warszawie nie jadłam - np. z orzechami włoskimi.
Wystrój bardzo estetyczny, świeże kwiaty i co bardzo mi się podobało - piękne naczynia
Ceny nie odbiegają od reszty warszawskich sushi miejsc.
Polecam z czystym sumieniem! |
|
| Powrót do góry |
|
 |
melania Gość
|
Wysłany: Pią Sty 21, 2011 8:03 pm Temat postu: Warto!!! |
|
|
Pierwsze wrażenie wystroju - plus - wnętrze zdecydowanie nie onieśmiela jak często bywa w sushi barach.W lokalu byliśmy w sobotę i muszę przyznać, że jesteśmy bardzo zadowoleni . Bardzo dobre sushi - bynajmniej nie "rozpadające się" i nie "przekombinowane".Polecam spróbować np. sushi z boczkiem. Z karty udana zupa z kokosa z krewetkami - o ciekawym, tajskim charakterze, dobra też wieprzowina patay. Obsługa miła, nie narzucająca się.
Polecam na business lunch czy niezobowiązującą kolację. Zachęcam każdego, kto ma ochotę wybrać się na smaczne maki . Ja zawitam tam z pewnością jeszcze nie jeden raz. |
|
| Powrót do góry |
|
 |
Rewelka Gość
|
Wysłany: Pią Lut 11, 2011 1:13 pm Temat postu: najlepsze sushi |
|
|
Najlepsze sushi jakie jadłam to właśnie w Grubej Rybie. Rewelacja, przeróżne smaki, super podane.
Obsługa te z rewelacyjna, mam nadzieję, że nie popsują się z czasem. |
|
| Powrót do góry |
|
 |
Gość
|
Wysłany: Czw Lut 17, 2011 12:36 pm Temat postu: sushi bar gruba ryba |
|
|
| Zgadzam się z opinią Rewelki - świetne miejsce, smaczne sushi i obsługa pomocna. Lokal godny polecenia. |
|
| Powrót do góry |
|
 |
Gość
|
Wysłany: Nie Paź 30, 2011 9:26 pm Temat postu: lekkie rozczarowanie |
|
|
| No cóż...sushi nawet całkiem dobre, ale... No i tu się zaczyna. Nie wiem czy na taki dzień trafiliśmy, czy tak jest zawsze. Mieliśmy ochotę na coś innego. Sushi z łososiem, krewetką czy tuńczykiem mogę kupić w osiedlowym sklepiku. Na pierwsze 10 naszych pytań usłyszeliśmy "przykro mi, ale nie ma": sake!; yamazaki whisky (zaproponowano nam Jacka, którego mamy w barku); placuszków z kim-chi; polędwicy no i żadnego sushi z seriolą i okoniem morskim... |
|
| Powrót do góry |
|
 |
Gość
|
Wysłany: Sob Gru 10, 2011 3:01 pm Temat postu: pełna satysfakcja |
|
|
| Gruba Ryba to najlepsze sushi w mieście, w najlepszych cenach. Bez porównania. A ich zestaw "Nagie sushi" hmmm... Sami sprawdźcie:D |
|
| Powrót do góry |
|
 |
Bibi Gość
|
Wysłany: Wto Gru 27, 2011 4:23 pm Temat postu: najgorsze jakie jadłem |
|
|
Witam,
Postanowiłem wraz z dziewczyną sprawdzić sushi w Grubej Rybie - niestety tragedia.
Wystrój kompletnie dziwny: dobór kolorów!!!! - ale pewnie teraz pisze tak bo kompletnie nie smakowało mi jedzenie.
Sposób podania przez kelnerkę, która miała brudne paznokcie i tłuste włosy pozostawia wiele do życzenia, ale miałem nadzieję, że chociaż samo jedzenie będzie dobre, ale niestety: ceny za wysokie jak na tę część, smak sushi jak robione w domu ( i tak mi czasami wychodzi lepsze), łosoś w maku zamrożony( !) -skandal.
Wole sushi na Bukowińskiej- bez porównania.
nie polecam. |
|
| Powrót do góry |
|
 |
BorowkaW Gość
|
Wysłany: Wto Gru 27, 2011 5:47 pm Temat postu: Re: lekkie rozczarowanie |
|
|
| Anonymous napisał: | | No cóż...sushi nawet całkiem dobre, ale... No i tu się zaczyna. Nie wiem czy na taki dzień trafiliśmy, czy tak jest zawsze. Mieliśmy ochotę na coś innego. Sushi z łososiem, krewetką czy tuńczykiem mogę kupić w osiedlowym sklepiku. Na pierwsze 10 naszych pytań usłyszeliśmy "przykro mi, ale nie ma": sake!; yamazaki whisky (zaproponowano nam Jacka, którego mamy w barku); placuszków z kim-chi; polędwicy no i żadnego sushi z seriolą i okoniem morskim... |
zgadzam się z opinią- nic specjalnego:-( a szkoda bo lokalizacja fajna.. |
|
| Powrót do góry |
|
 |
Maciek_80 Gość
|
Wysłany: Czw Sty 05, 2012 7:49 pm Temat postu: Zawiedzine nadzeje |
|
|
Witam,
Pozytywnymi opiniami, zachęcony udałem się na szybką kolację. Niestety wnętrze mi nie przypadło do gustu, jak dla mnie pstrokate i ta zieleń nie wiadomo skąd.
Jedzenie - ok, ale żeby się zachwycać to daleko. Dla mnie osobiście był bardzo dziwny ryż.
Dodatkowo chyba trafiłem na ciężki dzień obsługi (muchy w nosie), a szkoda bo może by uratowali w moich oczach Grubą Rybę, a tak to klops będę dalej szukał swojej ulubionej restauracji sushi. |
|
| Powrót do góry |
|
 |
|