Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
Kasan Gość
|
Wysłany: Pią Cze 15, 2012 7:51 pm Temat postu: to cudowne miejsce |
|
|
Jadam tam regularnie, ale ostatnio zabrałam moich przyjaciół z Francji.
Byli w szoku: jakość jedzenia, kultura podania, i w końcu ceny- wszystko rewelacja.
Świetna obsługa- Pani która nas obsługiwała fantastyczna.
W środku piękna atmosfera- widać że każdego dnia ktoś się stara, aby było to chyba najlepsze miejsce na posiłek i wypad z przyjaciółmi. |
|
Powrót do góry |
|
 |
Google Sponsor

|
Wysłany: Pią Cze 15, 2012 7:51 pm Temat postu: Przerwa na reklamę |
|
|
|
|
Powrót do góry |
|
 |
no niestety... Gość
|
Wysłany: Pon Sie 26, 2013 10:06 am Temat postu: zajrzyjcie za fasadę |
|
|
Na stronie Sushi Wola nie ukazują się negatywne opinie, ponieważ są błyskawicznie usuwane. Zobaczycie tam tylko mdlącą laurkę na cześć lokalu.
Tymczasem należy zajrzeć za tę ładną fasadę, przejść od podwórka, pociągnąć nosem, obejrzeć pobliski trawnik.
Obsługa knajpy to najwyraźniej nałogowi palacze, bo okolica roi się od niedopałków. Od podwórza razi ostry smród starego oleju, wyrzucany przez wentylator ku przykrości otoczenia.
Naprawdę chcecie tam jeść?... Ładna fasada to nie wszystko.  |
|
Powrót do góry |
|
 |
znamy cię Gość
|
Wysłany: Sro Paź 09, 2013 12:28 am Temat postu: Re: zajrzyjcie za fasadę |
|
|
no niestety... napisał: | Na stronie Sushi Wola nie ukazują się negatywne opinie, ponieważ są błyskawicznie usuwane. Zobaczycie tam tylko mdlącą laurkę na cześć lokalu.
Tymczasem należy zajrzeć za tę ładną fasadę, przejść od podwórka, pociągnąć nosem, obejrzeć pobliski trawnik.
Obsługa knajpy to najwyraźniej nałogowi palacze, bo okolica roi się od niedopałków. Od podwórza razi ostry smród starego oleju, wyrzucany przez wentylator ku przykrości otoczenia.
Wiesz, że za ten wpis (kłamliwy) możesz mieć spore nieprzyjemności prawne? |
|
Powrót do góry |
|
 |
Piotr Jedliński Gość
|
Wysłany: Nie Sty 19, 2014 11:31 pm Temat postu: Re: zajrzyjcie za fasadę |
|
|
znamy cię napisał: | no niestety... napisał: | Na stronie Sushi Wola nie ukazują się negatywne opinie, ponieważ są błyskawicznie usuwane. Zobaczycie tam tylko mdlącą laurkę na cześć lokalu.
Wiesz, że za ten wpis (kłamliwy) możesz mieć spore nieprzyjemności prawne? |
Co jest kłamstwem? Na pewno nie opinia o kasowaniu negatywnych wpisów na stronie. Poszukam więcej niezadowolonych. |
|
Powrót do góry |
|
 |
Klient Gość
|
Wysłany: Wto Sty 28, 2014 3:37 pm Temat postu: |
|
|
Hahahhah, prawie się uśmiałem:-) |
|
Powrót do góry |
|
 |
Kobieta Gość
|
Wysłany: Sob Cze 28, 2014 9:42 pm Temat postu: średnie |
|
|
Zamawiałam dzisiaj. I szczerze mówiąc sushi z Sushi Wola na Ciołka 20 to NIC SPECJALNEGO. Ryż nie miał odpowiedniej konsystencji, wasabi takie sobie, a sos sojowy do bani, więc co z tego, że ładnie wygląda jeśli serio - to sushi to nic wyjątkowego. Jedynie łosoś był OK. Poza tym bardzo długo czekałam na dostawę, ale na szczęście zostałam o tym poinformowana. Chociaż wydaje mi się, że dwie godziny czekania na takie sobie sushi to przesada. Polecam jeśli ktoś ma ochotę na po prostu sushi, NIE polecam jeśli ktoś chce zjeść naprawdę dobre sushi. |
|
Powrót do góry |
|
 |
nygus Gość
|
Wysłany: Czw Lut 05, 2015 5:30 pm Temat postu: sushi wola - ODRADZAM!!! |
|
|
Masakra, ODRADZAM!!! Sam ryz, paluszki krabowe zamiast ryby, ryżowe zapychacze z ogórkiem. DRAMAT!!! OMIJAJCIE Z DALEKA!!! |
|
Powrót do góry |
|
 |
Ilona Gość
|
Wysłany: Nie Lis 08, 2015 10:52 am Temat postu: Pyszności |
|
|
Gorąco polecam, najlepsze sushi w stolicy! Przepyszne, zawsze świeże! Jak sushi to tylko z Woli! Dodatkowo świetni ludzie, bardzo miła i sympatyczna obsługa oraz panowie z dostawy! Naprawdę warto! |
|
Powrót do góry |
|
 |
|
|