| Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
| Autor |
Wiadomość |
Juliusz Nowy

|
Wysłany: Pią Sty 18, 2008 12:39 pm Temat postu: Szukam ekskluzywnej restauracji w Trójmieście? |
|
|
| potrzebuję informacji na temat ekskluzywnej restauracji w Trójmieście na kolację biznesową dla 6 osób. Zależy mi na prestiżowym miejscu. |
|
| Powrót do góry |
|
 |
Ella Gość
|
Wysłany: Pią Sty 18, 2008 1:11 pm Temat postu: UL Fashion |
|
|
Niedawno otworzył się nowy klub i restauracja w jednym - UL Fashion w Sopocie - byłam tam dwa razy, wrażenie in plus, do tego niedaleko molo - polecam. Ella Ps. mają trochę kiepską stronę www, ale zdjęcia faktycznie obrazują to, jak ten lokal wygląda  |
|
| Powrót do góry |
|
 |
jovita Gość
|
Wysłany: Pią Sty 18, 2008 1:51 pm Temat postu: Dot. ekskluzywna restauracja w Trójmieście |
|
|
| Zależy co dla kogo oznacza słowo "ekskluzywne". Jeśli chodzi o wykwintną kuchnię i elegancki styl, to w Trójmieście nie ma zbyt wielkiego wyboru. Wiem, bo sama często mam z tym problem, zwłaszcza gdy mam ważnych gości zagranicznych. Kiedyś była Willa Hestia, ale niestety już jej nie ma. Raczej nie wybrałabym się na kolację do Ul Fashion, to dla mnie zbyt młodzieżowe miejsce. |
|
| Powrót do góry |
|
 |
MOcca Gość
|
Wysłany: Sro Cze 25, 2008 5:28 pm Temat postu: restauracja |
|
|
| polecam nowo otwartą Pasjami w Sopocie, miesci się w H.Rezydent. Jest super, wszystko śweize, super przyrządzone |
|
| Powrót do góry |
|
 |
|