| Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
| Autor |
Wiadomość |
Gdziezjesc.info Mistrz nad mistrzami

|
Wysłany: Pon Mar 09, 2009 7:21 am Temat postu: TRATTORIA BOCCONE |
|
|
Adres:
ul. Kasprzaka 7 01-211 Warszawa
Opis: Bogactwo kuchni włoskiej wynika z ogromnej liczby potraw, jakimi może się pochwalić każdy region tego kraju. Zapraszam do naszej Trattorii Boccone w podróż po tradycji, serdeczności, radości z życia i wspólnego posiłku w otoczeniu rodziny i przyjaciół. Jarosław Chrobociński |
|
| Powrót do góry |
|
 |
Google Sponsor

|
Wysłany: Pon Mar 09, 2009 7:21 am Temat postu: Przerwa na reklamę |
|
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
robert81 Gość
|
Wysłany: Sob Gru 10, 2011 2:59 pm Temat postu: świetna kuchnia |
|
|
| Myślę, że w tych cenach nie da się lepiej zjeść w Warszawie. Bardzo smacznie, polecam oczywiście wszystko z repertuaru pizzy i przystawki jak carpaccio. |
|
| Powrót do góry |
|
 |
Gość
|
Wysłany: Sob Sty 21, 2012 8:48 pm Temat postu: |
|
|
| Odradzam stołowanie się w w/w restauracji Trattoria Boccone-ogólnie wnętrze przyjemne ale jedzenie do bani! Byli śmy grupa i żadnemu z nas nie smakowałonzamówione danie-sosy do makaronów nie odpowiadaja zupełnie temu co widnieje w menu-np. zamówiłam makaron z gzrybami,i jakims serem-juz nie pamietam-wogoTrattoria Boccone nie miał grzybowego smaku i smakował jak makaron ze smietaną i nic wiecej-ODRDZAM jedzenie tam-masakra!Niby ceny przyzwoite ale pozatym nic,napewno tam juz nie wróce... Natomiast jeśli chodzi o włoską kuchnie jka najbardziej polecam Bukieterię Roma-przepyszne jedzenie a makarony i krem z pomodorów palce lizac! |
|
| Powrót do góry |
|
 |
Tomek Gość
|
Wysłany: Nie Sty 22, 2012 11:22 am Temat postu: Polecam |
|
|
| Byłem tam przypadkiem i napewno wrócę.Lokal bardzo przyjemnie urządzony czuć ciepłą atmosferę.Jedzenie choć wcale nie tanie (drugie dania) to wyraziste w smaku i warte spróbowania.Następnym razem koniecznie pizza. |
|
| Powrót do góry |
|
 |
|
|