| Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
| Autor |
Wiadomość |
Gdziezjesc.info Mistrz nad mistrzami

|
Wysłany: Czw Maj 08, 2008 9:09 am Temat postu: Trattoria Mamma Mia |
|
|
Adres:
ul. Karmelicka 14 31-133 Kraków
Opis: Trattoria Mamma Mia, usytuowana w centrum Starego Miasta przy ulicy Karmelickiej 14, zaprasza na danie tradycyjnej kuchni włoskiej. Proponujemy Państwu kilkanaście rodzajów pizzy, makarony, sałatki a także wykwintne dania mięsne, ryby i owoce morza. Nasze starannie dobrane wina zadowolą najbardziej wyrafinowane podniebienia, czyniąc posiłek wyjątkowym. Przytulna atmosfera, nienaganna obsługa, latem zacieniony ogródek sprawiają, że Mamma Mia to idealne miejsce na spotkanie firmowe, obiad z przyjaciółmi lub kolację we dwoje. Zapraszamy! |
|
| Powrót do góry |
|
 |
Google Sponsor

|
Wysłany: Czw Maj 08, 2008 9:09 am Temat postu: Przerwa na reklamę |
|
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
Nika Gość
|
Wysłany: Wto Lut 08, 2011 1:51 pm Temat postu: |
|
|
Po tym jak pizza w Trzech Papryczkach nieco się pogorszyła - najlepsze ciasto w mieście! Choć myślę, że Ogród Smaków z Bieżanowskiej mógłby z nimi konkurować, gdyby tylko miał nieco lepszą lokalizację.
Ciastko czekoladowe z płynnym środkiem - boskie! Makarony przyzwoite. |
|
| Powrót do góry |
|
 |
Aga Nowy

|
Wysłany: Nie Mar 25, 2012 6:42 pm Temat postu: |
|
|
Byłam tam jakiś rok temu i niestety prędko tam nie wrócę. Zamówiłam cannelloni nadziewane serem ricotta i szpinakiem, zapiekane sosem beszamelowo-pomidorowym. Miałam dość wysokie wymagania, z racji tego, że uwielbiam makarony w różnej postaci i niestety się rozczarowałam. Po pierwsze - bardzo mała porcja, po drugie smak sosu całkowicie zabijał smak nadzienia, równie dobrze mogłoby tam szpinaku nie być. Danie było nijakie.
Nieco dłuższa recenzja na stronie:
http://ago-miszmasz.blogspot.com/2011/03/karta-na-plus-restauracja-raczej-na.html |
|
| Powrót do góry |
|
 |
|
|