| Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
| Autor |
Wiadomość |
wloch Gość
|
Wysłany: Nie Paź 01, 2006 2:51 pm Temat postu: VA BENE |
|
|
| Restauracja Va Bene ursynow - najgorsza z mozliwych obsluga. Na haslo - ile czasu potrwa od zlozenia zamowienia do dowiezienia na miejsce - odpowiedz 45 minut. Realny czas - okolo 2,5 - do 3 godzin. Oczywiscie bez zadnego telefonu informujacego o spoznieniu. Na informacje o skandalicznej obsludze p. Jarek - wlasciciel wzrusza tylko ramionami i mowi: moze bedzie lepiej. Juz nie powiem o jedzeniu ze smakuje wszystko identycznie bo czegoz sie oczekuje od podrzednej knajpki prowadzonych przez podrzednych restauratorow!!! |
|
| Powrót do góry |
|
 |
nika Gość
|
Wysłany: Nie Lis 19, 2006 6:22 pm Temat postu: |
|
|
No cóż nie dziwi mnie co piszą na temat tej knajpki i to wszystko prawda
obsługa kiepska,długo się czeka i nic się nie zmienia w tej kwesti. |
|
| Powrót do góry |
|
 |
Max Gość
|
Wysłany: Pią Lut 09, 2007 11:26 am Temat postu: ... |
|
|
| Mnie smakuje jedzenie podawana w Va Bene (mowie o lokalu na Woli), wcale nie trzeba dlugo czekac, a i obsluga mila. |
|
| Powrót do góry |
|
 |
Max Gość
|
Wysłany: Pią Lut 09, 2007 11:29 am Temat postu: nowa restauracja |
|
|
a czy był ktoś już może w "Bistro Chłodna" (na Chłodnej, jak sama nazwa wskazuje ). Jestem ciekawy czy dobre jedzenie mają. To jak, był ktoś? |
|
| Powrót do góry |
|
 |
Iwona Gość
|
Wysłany: Pon Cze 11, 2007 4:08 pm Temat postu: Re: VA BENE |
|
|
[Ja myślę,że miałeś po prostu pecha. Dla mnie restauracja na ursynowie jest najlepszą odskocznią od codziennego życia na ursynowie. Obsługa świetna, czasem czeka się faktycznie długo ...ale na prawdę warto. Byłam też na Woli i nie sądzę jak to ująłeś aby podrzędni restauratorzy byliby w stanie przełamać monotonię Gesslerowej kuchni.Pozdrawiam i polecam wszystkim Va Bene
quote="wloch"]Restauracja Va Bene ursynow - najgorsza z mozliwych obsluga. Na haslo - ile czasu potrwa od zlozenia zamowienia do dowiezienia na miejsce - odpowiedz 45 minut. Realny czas - okolo 2,5 - do 3 godzin. Oczywiscie bez zadnego telefonu informujacego o spoznieniu. Na informacje o skandalicznej obsludze p. Jarek - wlasciciel wzrusza tylko ramionami i mowi: moze bedzie lepiej. Juz nie powiem o jedzeniu ze smakuje wszystko identycznie bo czegoz sie oczekuje od podrzednej knajpki prowadzonych przez podrzednych restauratorow!!![/quote] |
|
| Powrót do góry |
|
 |
Carolina Gość
|
Wysłany: Czw Lip 12, 2007 9:37 pm Temat postu: Gość |
|
|
| Jedzenie może nie najgorsze, ale obsługa fatalnaaaaaaaaaaaa!!!!sztućce brudne, wymienili z łaską!W coli coś pływało Pan powiedział, że nic nie widzi i to z pewnością męty z butelki!skandal!!!!!!!!!!!!moja noga tam więcej nie postanie... |
|
| Powrót do góry |
|
 |
zaba Gość
|
Wysłany: Sro Lip 18, 2007 9:58 pm Temat postu: va bene ursynow |
|
|
| Kiedyś podobało mi się to miejsce. Nawet bardzo,dlatego postanowilam je znow odwiedzic.Pomylka,nigdy wiecej.. Nie dość, że trzech kolejnych dań nie było-o czym byliśmy informowani w odstępach 30-minutowych(1.5h czekania na nic!) to w koncu dostalismy salatke(po takim czasie z glodu zgadzamy sie na cokolwiek)-zupelnie inna niz ta zamowiona..na koniec okazalo się, że za swoje braki w menu i pomylki zarzadzajacy obciazaja..kelnerow!!tego juz za wiele, zdecydowanie odradzam komukolwiek wizyty w tym miejscu.Panom kelnerom,naprawdę przesympatycznym, współczujemy serdecznie i życzymy w przyszłości uczciwych pracodawcow.. |
|
| Powrót do góry |
|
 |
Justa Nowy

|
Wysłany: Sro Sie 22, 2007 2:11 pm Temat postu: Nigdy wiecej do Va bene |
|
|
Wczoraj miałam przyjemność gościć w tej knajpce na Ochocie.Rzeczywiście miły klimat, muzyka włoska w tle. Ludzi tylko jakoś mało (moze burza ich wystraszyła).Niestety pod względem jedzenia nie powaliła mnie na kolana.Na dzień dobry, po zamówieniu Mojito kelnerka zapytała "Czy moze być bez mięty" No hit. Zamówienie zostało zmienione na Pina Colade. I znowu ta sama śpiewka tym razem kelner "Czy może być z sokiem pomarańczowym?Próbowałem i też jest pyszne" Ludzie, przecież to smieszne. Po chwili jednak przyszedł i stwierdził, że chyba uda mu się zrobić PC. Dzwonił jednak chyba o pomoc, bo latał z telefonem )To co przyniósł po pół godzinie wyglądało, że lepiej nie mówić. Warstwy się oddzieliły.Strach myśleć co On tam dodał. Przy sałacie też była wtopa, nie mówiąc już o sosie vinegret, który wcale go nie przypominał. Deserów bałysmy się zamawiać.Na pewno nie prędko tam wrócę, chyba że wróci PRAWDZIWY kucharz. |
|
| Powrót do góry |
|
 |
Marq Gość
|
Wysłany: Sob Wrz 15, 2007 2:11 pm Temat postu: Vabene na Ursynowie |
|
|
| Uwaga! Zatrułem się 2 razy lasagne. Po pierwszym razie nie byłem pewny ale po kilku tygodniach to samo. Dramat! Pizzę da się zjeść ale w żadnym wypadku frutti di mare. Powtórka z lasagne gwarantowana. |
|
| Powrót do góry |
|
 |
Rob402 Gość
|
Wysłany: Pią Paź 19, 2007 3:09 pm Temat postu: Bzdury |
|
|
| jadam regularnie w tej restauracji, jedzenie bardzo ok, a i ceny są rewelacyjnie niskie jak na tą jakość, oby tak dalej. |
|
| Powrót do góry |
|
 |
juzwu Gość
|
Wysłany: Czw Sty 17, 2008 10:59 pm Temat postu: |
|
|
no wlasnie jak za taki syf to duzo kasiorki nie biora
lasagne jest jak woda-wlewasz w siebie jednym otworem...a po godzinie wylewasz drugim |
|
| Powrót do góry |
|
 |
olek Gość
|
Wysłany: Sob Sty 26, 2008 7:51 pm Temat postu: |
|
|
to zwykla knajpa typu bar mleczny
nigdy wiecej
nie wyobrazam sobie nawet jakim trzeba byc polmozgiem by zatrudnic takiego lachudre jako szefa kuchni
sa w Polsce rzeczy ktore naprawde sie nie snily filozofom |
|
| Powrót do góry |
|
 |
|