Strona główna Forum kulinarne - GdzieZjesc.info
Forum Ogólnopolskiego Serwisu Informacyjno - Kulinarnego

FAQFAQ   SzukajSzukaj   GrupyGrupy   RejestracjaRejestracja 
 ProfilProfil   Zaloguj się, by sprawdzić wiadomościZaloguj się, by sprawdzić wiadomości   ZalogujZaloguj 

Vogue Style

Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum kulinarne - GdzieZjesc.info Strona Główna -> Opinie o lokalach z serwisu Gdziezjesc.info -> Mazowieckie
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
Gdziezjesc.info
Mistrz nad mistrzami
Mistrz nad mistrzami

PostWysłany: Sro Sty 21, 2009 7:30 pm    Temat postu: Vogue Style Odpowiedz z cytatem

Vogue Style

Adres:
ul. Złota 7
00-019 Warszawa

Opis:
Lunch 12:00-16:00 cena 15 zł zupa+drugie danie, codziennie inne menu. Kuchnia polska fusion, znakomite pierogi własnej produkcji, pasty, naleśniki, zupy, dania główne, sałaty. Codziennie świeże warzywa, dania świeże, smaczne i zdrowe. Ceny już od 11 zł za danie. Znakomity koktajl bar.
Powrót do góry
Google
Sponsor

PostWysłany: Sro Sty 21, 2009 7:30 pm    Temat postu: Przerwa na reklamę

Powrót do góry
barri
Gość

PostWysłany: Nie Wrz 25, 2011 5:28 pm    Temat postu: jakość obsługi.... "zaraz" Odpowiedz z cytatem

Naszło mnie na zjedzenie czegoś na obiad.
VOGUE było najbliżej i wyglądało obiecująco.
Zainteresowanie obsługi moją osobą było pierwszym ostrzeżeniem. Cena dania (15zł za sznycel, surówka i cola. razem 24 zł) sugerowała że będzie dobry obiad, więc mimo wszystko usiadłem. Na początek picie, zamówiona colę dostałem w zestawie z brudną szklanką, poprosiłem o drugą. Dostałem, z tym samym kawałkiem cytryny i nadtopionym mocno już lodem (może też tym samym). Zapowiadało się na niezłą ucztę, 50 min. czekałem na moje zamówienie. Kiedy po długim oczekiwaniu mocno już głodny zobaczyłem talerz na stole......
Nie ulegało wątpliwości że jeszcze nie dawno mój talerz stał na innym talerzu, resztki ziół i wilgoć od spodu nie pozostawiały złudzeń.
Sznycel... gabaryty okazałe posiadał, jak na porcję dziecięcą, choć był normalną porcją.
Surówka, przejrzały ogórek w kilku plastrach, liśc sałaty, 4 (słownie cztery) cząstki pomidora, tańczyły po pustej powierzchni talerza w okół SZNYCLA udając że jest ich dużo.
Podsumowując;
jeśli masz sporo czasu
nie jesteś zbyt głodny
higiena poligonowa Ci nie przeszkadza
lubisz samoobsługe (by doczekać się reszty sam musiałem pójść z rachunkiem do baru)
jesteś w stanie zapłacić sporo za widoki (brudna kamienica, parking samochodwy tuż za plecami)
POLECAM GORĄCO !
to miejsce dla Ciebie.

ps.
Na obronę miejsca dodam że tłoku nie było, pora jak najbardziej obiadowa (16-17), niedziela. Mozliwe że po sobocie miejsce to nie było w stanie zabłysnąć pełnym wachlarzem swoich obsługowo/kulinarnych wyżyn. Kto wie, może opcja "zrób se sam" ominęła mnie bezpowrotnie, gdyż nie zamierzam już tam jadać.
Powrót do góry
gosc
Gość

PostWysłany: Sob Lis 19, 2011 1:00 am    Temat postu: odp. Odpowiedz z cytatem

PIĘKNY OPIS TYLKO.....W NIEDZIELE LUNCHU NIE MA!!!!! WIEC ALBO SOBOTA BYŁA CIEZKA DLA CIEBIE ALBO.... CO DO PORCJI LUNCHU NIE SA DUZE ALE W CENIE JEST ZUPA. DANIA NIE SĄ WYMYŚLNE W TEJ PORZE ZA TO SMACZNE. OGOLNIE WIECZORAMI ŚWIETNY KLIMAT JEDZENIE TANIE DOBRE A CO DO OBSŁUGI PRZYJEMNA "LUZNA" CO BARDZO MI SIE PODOBA
Powrót do góry
barri
Gość

PostWysłany: Czw Gru 08, 2011 6:46 pm    Temat postu: obsługa Odpowiedz z cytatem

luźna obsługa. znam to pojęcie, nie jest nim "olewatorski" stosunek do klienta, gdy zapłaciłem z "góry" (bo tak sugerowała luźna obsługa) przestasli się mną interesować do tego stopnia że sam (chyba) menago tego miejsca nalewał napoje pozotałym moim znajomym i przepraszał za to. niedziela w godzinach popołudniowych jak najbardziej, wystawione na tablcy jak byk "polecamy obiady" w cenie nie było zupy, dania z karty bez zestawów. z całego towarzystwa nie wiedzieć czemu tylko ten menago był "luźny" jak to określasz, reszta .... milczenie. co do smaku to OK, kotlet jak kotlet, był dobry, reszty nie oceniam bo jej nie było (nieliczna reprezentacja przejrzałych warzyw). możliwe że wieczorami po paru "napojach" robi się przyjemna atmosfera, ale gdzie jej nie ma po "paru" ?
Powrót do góry
Wera123
Gość

PostWysłany: Wto Sty 10, 2012 1:57 am    Temat postu: obsługa i jakość jedzenia Odpowiedz z cytatem

Ja nie mam nic do zarzucenia... Byłam ostatnio i jestem mile zaskoczona... Nieduża restauracja, fantastyczna miła obsługa, jedzenie wyśmienite. Wszystko na czas, świeże i smaczne...Klimat rewelacyjny, niezadowolonemu Panu polecam ponowne odwiedzenie i przekonanie się. Ogromny plus n
Powrót do góry
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum kulinarne - GdzieZjesc.info Strona Główna -> Mazowieckie Wszystkie czasy w strefie CET (Europa)
Strona 1 z 1

Skocz do: