| Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
| Autor |
Wiadomość |
Gdziezjesc.info Mistrz nad mistrzami

|
Wysłany: Sro Lip 26, 2006 1:56 pm Temat postu: Zorba |
|
|
Adres:
Dereniowa 6 02-776 Warszawa
Opis: Restauracja Grecka Ilios mieści się na piętrze rozległego pawilonu przy ul. Dereniowej 6. Pobliska stacja metra Imielin pozwala na przyjazd z najodleglejszych zakątków Warszawy. Zajmujemy się cateringiem, organizacją imprez, komunii, wesel. Proponujemy również lunche dla firm. Zapraszamy. |
|
| Powrót do góry |
|
 |
Google Sponsor

|
Wysłany: Sro Lip 26, 2006 1:56 pm Temat postu: Przerwa na reklamę |
|
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
raija Nowy

|
Wysłany: Nie Paź 11, 2009 10:35 am Temat postu: restauracja zorba |
|
|
odwołali mi rezerwacje, zrobioną kilka dni wcześniej, w momencie gdy stanęłam w drzwiach, knajpa pełna ludzi a oni bezcelnie wmawiali mi że jest awaria, pani stwierdziła że nie ona rezerwacje przyjmowała ale jak poczekamy to może nam coś dać na wynos!!!
tylko się wstydu najadłam przed rodziną którą zaprosiłam na uroczystą kolacje, a znaleźć cokolwiek innego w sobotę póżnym popołudniem to było wyzwanie
nikomu nie polecam tej podrzędnej knajpy |
|
| Powrót do góry |
|
 |
Śpioszek Początkujący

|
Wysłany: Sro Lis 25, 2009 3:15 pm Temat postu: Restauracja Zorba Warszawa |
|
|
| rewelacyjna restauracja grecka, może obsługa czasami do poprawy, bo mocno niezadowolona, ale jedzenie bardzo smaczne i klimat godny polecenia |
|
| Powrót do góry |
|
 |
medialny Nowy

|
Wysłany: Pią Paź 01, 2010 3:16 am Temat postu: trochę przechodzona... |
|
|
Kiedyś to była jedna z moich ulubionych restauracji...
Po otwarciu ceny były przystępne a dania smaczne - kolacja z winem dla dwóch osób zamknęła się w 120 złotych
Im częściej tam chodziłem na przestrzeni ostatnich 10 lat tym bardziej się rozczarowywałem.
Menu sie nie zmieniało, ceny potraw rosły a smak powszedniał i - niestety - obsługa coraz gorsza. Ostatnim razem za kolację dla dwóch osób zapłaciłem ponad 200 zlotych.
Jeśli lubicie grecką kuchnię to warto wpaść bo Santorini czy Meltemi wcale do mnie nie przemawiają. Zwłaszcza w piątek czy sobotę - gra muzyka na żywo
Dawno nie byłem - około dwóch lat, ale jakoś mnie nie ciągnie, hmm.
Ocena w sklai 1-5: 3,00 |
|
| Powrót do góry |
|
 |
Eni Gość
|
Wysłany: Pią Lut 04, 2011 1:14 pm Temat postu: |
|
|
| wow, co za bzdety malkontenckie wypisujecie! miejsce jest the best a do tego pyszne jedzenie - zawsze sympatyczna i sprawna obsługa |
|
| Powrót do góry |
|
 |
|
|