Strona główna Forum kulinarne - GdzieZjesc.info
Forum Ogólnopolskiego Serwisu Informacyjno - Kulinarnego

FAQFAQ   SzukajSzukaj   GrupyGrupy   RejestracjaRejestracja 
 ProfilProfil   Zaloguj się, by sprawdzić wiadomościZaloguj się, by sprawdzić wiadomości   ZalogujZaloguj 

Zorba

Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum kulinarne - GdzieZjesc.info Strona Główna -> Opinie o lokalach z serwisu Gdziezjesc.info -> Mazowieckie
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
Gdziezjesc.info
Mistrz nad mistrzami
Mistrz nad mistrzami

PostWysłany: Sro Lip 26, 2006 1:56 pm    Temat postu: Zorba Odpowiedz z cytatem

Restauracja Ilios

Adres:
Dereniowa 6
02-776 Warszawa

Opis:
Restauracja Grecka Ilios mieści się na piętrze rozległego pawilonu przy ul. Dereniowej 6. Pobliska stacja metra Imielin pozwala na przyjazd z najodleglejszych zakątków Warszawy. Zajmujemy się cateringiem, organizacją imprez, komunii, wesel. Proponujemy również lunche dla firm. Zapraszamy.
Powrót do góry
Google
Sponsor

PostWysłany: Sro Lip 26, 2006 1:56 pm    Temat postu: Przerwa na reklamę

Powrót do góry
raija
Nowy
Nowy

PostWysłany: Nie Paź 11, 2009 10:35 am    Temat postu: restauracja zorba Odpowiedz z cytatem

odwołali mi rezerwacje, zrobioną kilka dni wcześniej, w momencie gdy stanęłam w drzwiach, knajpa pełna ludzi a oni bezcelnie wmawiali mi że jest awaria, pani stwierdziła że nie ona rezerwacje przyjmowała ale jak poczekamy to może nam coś dać na wynos!!!
tylko się wstydu najadłam przed rodziną którą zaprosiłam na uroczystą kolacje, a znaleźć cokolwiek innego w sobotę póżnym popołudniem to było wyzwanie
nikomu nie polecam tej podrzędnej knajpy
Powrót do góry
Śpioszek
Początkujący
Początkujący

PostWysłany: Sro Lis 25, 2009 3:15 pm    Temat postu: Restauracja Zorba Warszawa Odpowiedz z cytatem

rewelacyjna restauracja grecka, może obsługa czasami do poprawy, bo mocno niezadowolona, ale jedzenie bardzo smaczne i klimat godny polecenia
Powrót do góry
medialny
Nowy
Nowy

PostWysłany: Pią Paź 01, 2010 3:16 am    Temat postu: trochę przechodzona... Odpowiedz z cytatem

Kiedyś to była jedna z moich ulubionych restauracji...

Po otwarciu ceny były przystępne a dania smaczne - kolacja z winem dla dwóch osób zamknęła się w 120 złotych n
Im częściej tam chodziłem na przestrzeni ostatnich 10 lat tym bardziej się rozczarowywałem.
Menu sie nie zmieniało, ceny potraw rosły a smak powszedniał i - niestety - obsługa coraz gorsza. Ostatnim razem za kolację dla dwóch osób zapłaciłem ponad 200 zlotych.
Jeśli lubicie grecką kuchnię to warto wpaść bo Santorini czy Meltemi wcale do mnie nie przemawiają. Zwłaszcza w piątek czy sobotę - gra muzyka na żywo n

Dawno nie byłem - około dwóch lat, ale jakoś mnie nie ciągnie, hmm.

Ocena w sklai 1-5: 3,00
Powrót do góry
Eni
Gość

PostWysłany: Pią Lut 04, 2011 1:14 pm    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

wow, co za bzdety malkontenckie wypisujecie! miejsce jest the best a do tego pyszne jedzenie - zawsze sympatyczna i sprawna obsługa
Powrót do góry
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum kulinarne - GdzieZjesc.info Strona Główna -> Mazowieckie Wszystkie czasy w strefie CET (Europa)
Strona 1 z 1

Skocz do: